Bütçe nedir mesela?Youtube kanallarının paylaştığı sistem toplama rehberlerinde paylaşılan indirimli sistemler bana çok cazip geliyor sizce bu doğru bir şey mi yoksa paylaşılmayan ama satışa sunulan bir sistemdede güzel indirim yakalanılabilir mi ?
17500 TL bütçem var tam olarak sistem önerisi için sormamıştım ama bu konuda kanalların sistem toplama rehberleri dışında güzel indirime sahip satışa sunulan bir pc açıkcası pek görmedim eğer varsa bilmek isterim tabii kiBütçe nedir mesela?
Aksine genelde yt kanallarının stoklu çıkardığı sistemler harici çoğu hazır sistem daha uygun fiyatlı oluyor. bütçeyi bi tık arttırıp şunu alabilirsiniz de17500 TL bütçem var tam olarak sistem önerisi için sormamıştım ama bu konuda kanalların sistem toplama rehberleri dışında güzel indirime sahip satışa sunulan bir pc açıkcası pek görmedim eğer varsa bilmek isterim tabii ki
bu sistemi tek tek toplamaya kalksak fiyat çok daha tuzlu oluyor değil mi ? sizce herhangi bir youtube kanalının sistem toplama rehberi videosu çıkarmasını beklemelimiyim çünkü açıkcası biraz indirimleri yakalamaya düşkünümdürAksine genelde yt kanallarının stoklu çıkardığı sistemler harici çoğu hazır sistem daha uygun fiyatlı oluyor. bütçeyi bi tık arttırıp şunu alabilirsiniz de
![]()
VOK-DRAX/AMD Ryzen 5 5600/ASUS Radeon RX 7600 DUAL OC Edition 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM
VOK-DRAX/AMD Ryzen 5 5600/ASUS Radeon RX 7600 DUAL OC Edition 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Boşuna bekleme inanın sizin gibi düşünen onbinlerce insan var çok zor stoklu sistemlerden almanızbu sistemi tek tek toplamaya kalksak fiyat çok daha tuzlu oluyor değil mi ? sizce herhangi bir youtube kanalının sistem toplama rehberi videosu çıkarmasını beklemelimiyim çünkü açıkcası biraz indirimleri yakalamaya düşkünümdür
haklısınız ama eğer attığınız sistemi alırsam pişman olur muyum ? donanımsal olarak değil de kendi kişiliğimde harbiden bir şeyi olduğundan pahalıya alınca çok çok kötü hissediyorumBoşuna bekleme inanın sizin gibi düşünen onbinlerce insan var çok zor stoklu sistemlerden almanız
bir şeyi ne kadar erken alırsak o kadar iyi olan bi devirde yaşadığımızı biliyorum ama daha sonra daha ucuza görünce bi moral düşüşü oluyorhaklısınız ama eğer attığınız sistemi alırsam pişman olur muyum ? donanımsal olarak değil de kendi kişiliğimde harbiden bir şeyi olduğundan pahalıya alınca çok çok kötü hissediyorum
hocam çok ani bir karar ile bütçeyi arttırdım sistemi almalı mıyım ? ne diyorsunuz daha iyisi var mıyoutube kanalları bazen çok güzel sistem çıkarıyor ama stokları az ve 10-20 sanyede stok bitiyor.Böyle sistem yakalamak zor.yukarıdaki sistem güzel.daha demin ben siperiş ettim.şuan bu fiyata alınabilecek en iyi sistem.
Hocam 2 gündür arastırıyorum.bugün 5e kadar donanım arşivi veya diğer kanallar sistem çıkarır mı diye bekledim.kasım indirimlerini kaçırdık.yeni yıl zamları da yolda.açıkçası yeni yıla girmeden ne alırsan kar.vok drax alacaksan 100tl farkla rami 3600 mhz yap.bütçe artarsa bu soğutucuyu al.birde ssdyi wd blue yap.çok fp olmadığını bende biliyorum ama her şey zamlandı.dün baltığım ddr5 sistem binlira zamlandı.yakında vok drax ında stoğu biter.ihtiyacın varsa al direkt.bir şeyi ne kadar erken alırsak o kadar iyi olan bi devirde yaşadığımızı biliyorum ama daha sonra daha ucuza görünce bi moral düşüşü oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam çok ani bir karar ile bütçeyi arttırdım sistemi almalı mıyım ? ne diyorsunuz daha iyisi var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ona göre hemen şimdi alacağım
attığınız link hatalı hocamHocam 2 gündür arastırıyorum.bugün 5e kadar donanım arşivi veya diğer kanallar sistem çıkarır mı diye bekledim.kasım indirimlerini kaçırdık.yeni yıl zamları da yolda.açıkçası yeni yıla girmeden ne alırsan kar.vok drax alacaksan 100tl farkla rami 3600 mhz yap.bütçe artarsa bu soğutucuyu al.birde ssdyi wd blue yap.çok fp olmadığını bende biliyorum ama her şey zamlandı.dün baltığım ddr5 sistem binlira zamlandı.yakında vok drax ında stoğu biter.ihtiyacın varsa al direkt.
![]()
Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.www.gaming.gen.tr
attığınız link hatalı
forum.donanimarsivi.com
Gardaş bu da YT kanalının sistemi yavAksine genelde yt kanallarının stoklu çıkardığı sistemler harici çoğu hazır sistem daha uygun fiyatlı oluyor. bütçeyi bi tık arttırıp şunu alabilirsiniz de
![]()
VOK-DRAX/AMD Ryzen 5 5600/ASUS Radeon RX 7600 DUAL OC Edition 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM
VOK-DRAX/AMD Ryzen 5 5600/ASUS Radeon RX 7600 DUAL OC Edition 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com