Hangi Melotonin hapını almaliyim

Rotangar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,122
Uyku düzenim aşırı kötü ve aşırı yorgun kalkıyorum.Melatonin kullanayım dedim doktora başvurmaya gerek varmı yoksa şu ürünü alayımmı direkt.

bunların yan etkileri vs var hadi büyük hastaneye gerek yok ama kesinlikle bi aile hekimine danış

ben arada bunu kullanıyorum uyku düzeni konusunda pek etkisini görmedim ama uyku sırasında uyanma konusunda azalma olduğunu hissettim. Ama müthiş faydalı bir şey mi bilemedim.

Uyku düzenim aşırı kötü ve aşırı yorgun kalkıyorum.Melatonin kullanayım dedim doktora başvurmaya gerek varmı yoksa şu ürünü alayımmı direkt.
Bu markayı bilmiyorum ama gece yatmadan alırsan 1 hap uyumanı kolaylaştırır. Daha çok uyurum diye 2-3 hap alma aksine daha da zorlaştırır.

Ayrıca bu hapları uyku saatinden 30dk 1 saat önce al. Sonra da tele pcye bakma. Eğer 2ye kadar pcde oturup içersen melatonini yine uyuamazsın.

Bu arada uykusuzluk ciddi rahatsızlığa sebep oluyorsa nörolojiye ve psikiyatriye başvurmanı öneririm.

İnternetten ilaç almayın çakması çok oluyor ki bu da bilinmeyen bir marka eczanede satılan melatoninleri öneririm

Tamam kanka sen haklısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,434
Üyeler
198,967
Son üye
Ktmduke_250

Geri