Sizce kilolu mu oluyorum ya da oldum mu?

Reaksiyon skoru
38
Sizce kilolu mu oluyorum ya da oldum mu? Sizce bu kilo alımımın sebebi ergenlik mi? 15.5 yaşındayım bu arada.
2022, Eylül Boy:175 Kilo 65
2022 Aralık Boy: 176 Kilo 69
2023, Mayıs Boy:177 Kilo:68
2023, Eylül Boy:177 Kilo 75
Ekim-Kasım 177 boy 77 kilo
Şu an 177 boy 80 kilo
Sizce çok mu hızlı alıyorum yoksa bu ergenlikten midir?
kilo alımının neden ve nasıl durduracağımı hiç bilmiyorum.
bu forumda benden yaşça büyüklerim benim yaşımdayken böyle bir durumla karşılaştılar mı?
Ne yaptınız?

ergenlik ve kış etkiler ama bu kadar değil yediklerini azaltıp biraz spor yapabilirsin.

Sizce kilolu mu oluyorum ya da oldum mu? Sizce bu kilo alımımın sebebi ergenlik mi? 15.5 yaşındayım bu arada.
Şu an 177 boy 80 kilo
bu forumda benden yaşça büyüklerim benim yaşımdayken böyle bir durumla karşılaştılar mı?
Ne yaptınız?
Öyle olur hocam siz çok abartmamaya bakın bazal metabolizma kimilerinde biraz yavaşlıyor ergenlik döneminde. Çok fazla yağlı beslenmeyin ev yemekleri yiyin ayrıca bir fitness salonuna yazılmak hem fiziki hem mental olarak ilaç gibi gelecektir. Şuan kilonuz iyi ama fazla artışı önlemek için şimdiden dikkatli olmanız lazım.

177 80 kilo yağlı olmak ile 80 kilo fit olmanın arasında fark var hocam 185 80 kiloyum sporda yapıyorum örnek kas kütlem az değil dahada kilo koymaya çalışıyorum, eğer spor yapmasaydım muhtemlen daha da kilo koysam dombiliye doğru giderdim, bunu kendin aynanın karşısında farkedebilirsin yada göbeğini iki parmağının arasında sıkınca yağ bağlamışmı bilirsin

boyuna göre bence kilolu değilsin biraz sporla çok güzel vucüdun olur

Şu an 177 boy 80 kilo
Ne yaptınız?
Yemeni düzene soksan sorun olmaz ayrıca fitness yaparsan hem fit bi vücuda sahip olursun hemde kendini daha zinde hissedersin

Şu an 177 boy 80 kilo
Ne yaptınız?
la bende obezim ya 83 oldum ama boşver hayatına bak ye iç yat babaa

zamanım olsa spor falan yaparım. öyle çok ağır beslenmiyorum. normal bir birey gibi beslendiğimi düşünüyorum. Kış nasıl etkiliyor o kısmı pek anlamadım.
Kış zamanı evden genelde çıkılmadığından vücut besini yakmıyor çünkü hareket minimum durumda
ev antremanları yapabilirsiniz aslında

la bende obezim ya 83 oldum ama boşver hayatına bak ye iç yat babaa
senin boy kaç?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kış zamanı evden genelde çıkılmadığından vücut besini yakmıyor çünkü hareket minimum durumda
ev antremanları yapabilirsiniz aslında
ev antrenmanı da zorki okuldan eve yorgun gelmiş oluyorum. uyuyorum ödev ders biraz pc derken saat geç oluyor

senin boy kaç?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ev antrenmanı da zorki okuldan eve yorgun gelmiş oluyorum. uyuyorum ödev ders biraz pc derken saat geç oluyor
Hocam bir şekilde 10 dkda olsa bir açıklık oluşturun derim
mesela ege fitness bu konuda bakabileceğiniz sağlam kişilerden

Hocam bir şekilde 10 dkda olsa bir açıklık oluşturun derim
mesela ege fitness bu konuda bakabileceğiniz sağlam kişilerden
10 dk ayırırım o zaman çünkü diğer türlü düzenli uzun süre ayırmak ödevlerle beraber çok zor oluyor. sağol. bunu deneyeceğim. bu arada sence kaç kilo olmam lazım?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,015
Üyeler
186,427
Son üye
furkanXXX51
Geri