Sefir Süleyman Çakır 👑
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 717
arkadaşlar voiduda indirim var assasins ve farcry serisinde nays ile yapsam sıkıntı çıkarmı
arkadaşlar voiduda indirim var assasins ve farcry serisinde nays ile yapsam sıkıntı çıkarmı
ne bileyim hocam sjhsjNiye çıksın ki?
ne bileyim hocam sjhsj
forum.donanimarsivi.com
hocam nays dan paparaya para atılıyormu ama para gönder dediğimde bir kez banka hesabından para yükle gibi bir şey diyorVoidu ödeyememe sorunu
Nays ve papara ile alışveriş yapmayı denesem de bir türlü kabul olmuyor ödeme. Çözümünü bilen var mı?forum.donanimarsivi.com
Kabul etmiyor sanırım, dene olursa al gitsin.
Doğrulamanı yapmalısın o zaman.hocam nays dan paparaya para atılıyormu ama para gönder dediğimde bir kez banka hesabından para yükle gibi bir şey diyor
nasıl yapacağız onuDoğrulamanı yapmalısın o zaman.
İşte kendine ait bir banka hesabından nays hesabına para gönderereknasıl yapacağız onu
İşte kendine ait bir banka hesabından nays hesabına para göndererek
papradan buna atsam olurmu ozamanİşte kendine ait bir banka hesabından nays hesabına para göndererek![]()
1 TL gönder, dene bakalım bir.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
papradan buna atsam olurmu ozaman
10 tl istiyor dileniyorum şaun arakdaşlardan ıksdjsndj1 TL gönder, dene bakalım bir.
hocam nays a para atılmıyor nedense10 TL istiyor dileniyorum şaun arakdaşlardan ıksdjsndj
bu indirimler yarına kadar kalmazki saçmalık ya gerçekten10 TL istiyor dileniyorum şaun arakdaşlardan ıksdjsndj
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam nays a para atılmıyor nedense