Aşırı Kararsız Kalıyorum

Golf 4 R32

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,659
Ben her şeyi çok düşünüp çok kararsız kalıyorum en iyi seçeneği bulmaya çalışıyorum. En basit örnek olarak şu an kek mi yesem yoksa gofret mi diye dakikalarca düşünebilirim. Bir şey satın alırken de bu oluyor hangisi diye karar veremiyorum. Benim gibi olan var mı veya bu durumda olup da çözebilen

Obsesyonlar bunaltmaya başlamış.

Çözümü basit aslında: Herhangi birini rastgele seçmek.

Bir şey satın almayı planladıysanız mutlaka araştırma yapın ve öncelik belirleyin. İhtiyaç durumunuzu gözden geçirin. Bir de çok fazla takmayın bence çünkü kimse mükemmel kararlar veremez.

Obsesyonlar bunaltmaya başlamış.

Çözümü basit aslında: Herhangi birini rastgele seçmek.
Şey oluyor birde aldıktan sonra pişmanlık duygusu
Keşke almasaydım onun yerine başka bişey alırdım veya hiç almasaydım gereksiz bişeydi

Psikiyatrist e görünmelisin. Burada senin için doğru çözüm bulunamayabilir dostum

en iyi seçenek diye kendini şartlandırma veya bir şey aldın pişman olma. giden gitmiştir yapabileceğin hiç bir şey yok. mesela ben mouse almıştım. tak fiyatı düştü. üzülsem veya ağlasam bir şeye yarayacak mı? değiştiremeyeceğin şeyleri kafana takmana gerek yok. bir şey satın alacaksan eğer araştırarak al ve 1hafta bekle alacağın şeyi. o bir haftada ihtiyacın var mı yok mu onu gözlemle. böylelikle gereksiz şeyleri almazsın. kek veya gofret arasında kaldıysan hangisi sana yakınsa onu seç al. eşit uzaklıktaysa keki seç mesela. düşünme böyle şeyleri. hayatta daha önemli şeyler var.

Ben her şeyi çok düşünüp çok kararsız kalıyorum en iyi seçeneği bulmaya çalışıyorum. En basit örnek olarak şu an kek mi yesem yoksa gofret mi diye dakikalarca düşünebilirim. Bir şey satın alırken de bu oluyor hangisi diye karar veremiyorum. Benim gibi olan var mı veya bu durumda olup da çözebilen
Ben bu sorunumu hala çözemedim belki de senden çok yaşıyorum.
Fakat kısmen çözebildiğim kısım şu: Hangisini seçersem seçeyim illaki pişman olacağım :D
Yani aklında hep alternatif bir senaryo olacak ve yine memnun olmayacağım.
Bundan kurtulabileceğimi sanmıyorum...

Genelde çekiliş yapıp çekilişte çıkmayanı yapıyorum.

Genelde çekiliş yapıp çekilişte çıkmayanı yapıyorum.
denicem bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende aynısıyım çok fazla araştırırım herşeyi artık kafayı yedim heralde sonunda karar veriyorum birşeye ama pişman oluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,348
Üyeler
190,735
Son üye
AliAlmis
Geri