Neler Yeni

Aşırı Kararsız Kalıyorum

Golf 4 R32

80+ Silver
Ben her şeyi çok düşünüp çok kararsız kalıyorum en iyi seçeneği bulmaya çalışıyorum. En basit örnek olarak şu an kek mi yesem yoksa gofret mi diye dakikalarca düşünebilirim. Bir şey satın alırken de bu oluyor hangisi diye karar veremiyorum. Benim gibi olan var mı veya bu durumda olup da çözebilen

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,990
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Obsesyonlar bunaltmaya başlamış.

Çözümü basit aslında: Herhangi birini rastgele seçmek.

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Burak B
Bir şey satın almayı planladıysanız mutlaka araştırma yapın ve öncelik belirleyin. İhtiyaç durumunuzu gözden geçirin. Bir de çok fazla takmayın bence çünkü kimse mükemmel kararlar veremez.

Golf 4 R32

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Obsesyonlar bunaltmaya başlamış.

Çözümü basit aslında: Herhangi birini rastgele seçmek.
Şey oluyor birde aldıktan sonra pişmanlık duygusu
Keşke almasaydım onun yerine başka bişey alırdım veya hiç almasaydım gereksiz bişeydi

Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Furkan Sünney
Psikiyatrist e görünmelisin. Burada senin için doğru çözüm bulunamayabilir dostum

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
en iyi seçenek diye kendini şartlandırma veya bir şey aldın pişman olma. giden gitmiştir yapabileceğin hiç bir şey yok. mesela ben mouse almıştım. tak fiyatı düştü. üzülsem veya ağlasam bir şeye yarayacak mı? değiştiremeyeceğin şeyleri kafana takmana gerek yok. bir şey satın alacaksan eğer araştırarak al ve 1hafta bekle alacağın şeyi. o bir haftada ihtiyacın var mı yok mu onu gözlemle. böylelikle gereksiz şeyleri almazsın. kek veya gofret arasında kaldıysan hangisi sana yakınsa onu seç al. eşit uzaklıktaysa keki seç mesela. düşünme böyle şeyleri. hayatta daha önemli şeyler var.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Ben her şeyi çok düşünüp çok kararsız kalıyorum en iyi seçeneği bulmaya çalışıyorum. En basit örnek olarak şu an kek mi yesem yoksa gofret mi diye dakikalarca düşünebilirim. Bir şey satın alırken de bu oluyor hangisi diye karar veremiyorum. Benim gibi olan var mı veya bu durumda olup da çözebilen
Ben bu sorunumu hala çözemedim belki de senden çok yaşıyorum.
Fakat kısmen çözebildiğim kısım şu: Hangisini seçersem seçeyim illaki pişman olacağım :D
Yani aklında hep alternatif bir senaryo olacak ve yine memnun olmayacağım.
Bundan kurtulabileceğimi sanmıyorum...

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,741
İsim
MehmedVII
Genelde çekiliş yapıp çekilişte çıkmayanı yapıyorum.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Genelde çekiliş yapıp çekilişte çıkmayanı yapıyorum.
denicem bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende aynısıyım çok fazla araştırırım herşeyi artık kafayı yedim heralde sonunda karar veriyorum birşeye ama pişman oluyorum

Top Bottom