Arda Özdamar
80+
- Reaksiyon skoru
- 149
rdr 2 ile cybeepunk var miMerhaba epic de böyle bir sepet yaptım daha eklemek istediklerim var ama 3000tl yi geçiyor sepet tutarıkredi kartıyla alınca taksit oluyor mu ve sepette olan önermediğiniz var mı
miles morales çıkar değmezMerhaba epic de böyle bir sepet yaptım daha eklemek istediklerim var ama 3000tl yi geçiyor sepet tutarıkredi kartıyla alınca taksit oluyor mu ve sepette olan önermediğiniz var mı
Guzel sepet ama taksit yokMerhaba epic de böyle bir sepet yaptım daha eklemek istediklerim var ama 3000tl yi geçiyor sepet tutarıkredi kartıyla alınca taksit oluyor mu ve sepette olan önermediğiniz var mı
evet steam de almıştım indirim derdr 2 ile cybeepunk var mi
yorumları iyi gibiydimiles morales çıkar değmez
Oynanışı güzel ama oyun çok kısa 4-5 saatte bitiyor ayrıca hikayeside pek güzel değil parasını haketmiyorevet steam de almıştım indirim de
Post automatically merged:
yorumları iyi gibiydi
Taksit yok ama banka uygulamasından sonradan taksit yapılıyor diye hatırlıyorum. Tam emin değilim ama galiba yapılıyorduMerhaba epic de böyle bir sepet yaptım daha eklemek istediklerim var ama 3000tl yi geçiyor sepet tutarıkredi kartıyla alınca taksit oluyor mu ve sepette olan önermediğiniz var mı
neden ki çok güzele benziyor bence alınır oyunmiles morales çıkar değmez