steam guard var mıydı
benimde çalınmıştı steam destege aldıgım oyunların faturasını attım olayı açıkladım 1 gün sonra hesabımı geri aldımmerhabalar steam hesabımı çaldılar mail i değiştirmişler bende sakince kurtarmak için form dolduruken formu doldururken biraz fazla bekledim ve aşşağıya ss bırakıcam bunu diyor şimdi ne yapmalıyım
mail değil telefonuna kuruyorsun süreli bir kod oluyor ya onu giriyorsun ya QR falan okutuyosun ya da giriş algılandığı zaman gir veya iptal diye ekran çıkıyobilmiyorum ki şunu mu diyorsun hesaba girerken maile kod geliyor??
hocam maile gelen fatura mıbenimde çalınmıştı steam destege aldıgım oyunların faturasını attım olayı açıkladım 1 gün sonra hesabımı geri aldım
evet onları atmışdımhocam maile gelen fatura mı
öyle bişi yoktu galibamail değil telefonuna kuruyorsun süreli bir kod oluyor ya onu giriyorsun ya QR falan okutuyosun ya da giriş algılandığı zaman gir veya iptal diye ekran çıkıyo
ok atarım şimdievet onları atmışdım
yoksa çalmaları ekstra kolay oluröyle bişi yoktu galiba
ben sadece maile gelen kod ile giriş yapıyorunmmail değil telefonuna kuruyorsun süreli bir kod oluyor ya onu giriyorsun ya QR falan okutuyosun ya da giriş algılandığı zaman gir veya iptal diye ekran çıkıyo
nasıl çalıyorlar anlamıyorumyoksa çalmaları ekstra kolay olur
kanka oltalama saldırısı yapmış olabilirler ya da direk programlar var farklı iplerden şifre denemesi yapıyor şifren kolaysa kısa sürmüştür zorsa da uzunben sadece maile gelen kod ile giriş yapıyorunm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl çalıyorlar anlamıyorum
şimdi o faturayı steam e gönderdim tahmini ne zaman çözülüryoksa çalmaları ekstra kolay olur
böyle bi olay Allah'a şükür yaşamadım dostum çözüm sürecini bilmiyorum o yüzden ama steam destek yüzüstü bırakmaz diye düşünüyorumşimdi o faturayı steam e gönderdim tahmini ne zaman çözülür