🔥İndirim Razer Barracuda X 2942₺ TR Ürünü

Arkadaşlar bu X modeli olabilir. İsimde düz Barracuda yazmışlar ama aşağıda yorumlarda bakarsanız alanların yorumlarında Barracuda X yazıyor ve ürün bilgilerinde de X yazıyor. X modeli için bile piyasanın altında olabilir fiyat.
X modeli zaten.

Nasıl ki ss 7+ a göre:) razer de tipi hiç hoşuma gitmiyor cloud 2 den gectigime değer mi :)
SS 7+ ile çılgın farklı değil. Yalnız SS daha premium hissettirir. Bir mic ve doğal seslerde bi tık önde . Tipini de sevmiyorum diyorsan aradaki fiyat farkına değebilir o zaman SS devam :sneaky:

Siyah olsaydı alırdım. Ss ile karşılaştırınca ss kullanıyorum şuanda hissiyatı güzel ve ses profilini ayarlayabileceğin uygulama var. Razer kulaklıkta deneme sürümü veriyor sonrasında uygulamayı para vererek kullanıyorsunuz ( ses profili eko vs ayarlarını ) . Bu paralara hem wireless hem Bluetooth bağlantısı olan 60 saat şarjı giden bi kulaklık olduğu düşünülünce elbette alınabilir

Son düzenleme:
Siyah 2021 versiyonunu (Bt olmayan) 1 yıldan fazladır kullanıyorum memnunum tavsiye ederim. Merak ettiğiniz bir şey olursa elimden geldiğince cevaplarım

Arkadaşlar 10 gün önce teknosadan kart kampanyası ile beraber 2800 e aldım. Bu fiyata kesinlikle alınır. Gayet iyi bir model tavsiye ederim. 👍🏼

Arkadaşlar 10 gün önce teknosadan kart kampanyası ile beraber 2800 e aldım. Bu fiyata kesinlikle alınır. Gayet iyi bir model tavsiye ederim. 👍🏼
Hangi kampanya dostum? İyi fiyata almışsın

%15 tüm kulaklıklara indirim kampanyası 2900 TL, 100 TL de k.kartı kampanyası toplamda 2.800 TL ye geldi.
Hayret , ben nasıl görmedim o kampanyayı. İyi fiyat. Bende bunu aldım. Amazon tr satıcı olunca hemen aldım. Diğer kulaklığı da satışa koydum. Pazar günü bu gelecek inşallah

Hayret , ben nasıl görmedim o kampanyayı. İyi fiyat. Bende bunu aldım. Amazon tr satıcı olunca hemen aldım. Diğer kulaklığı da satışa koydum. Pazar günü bu gelecek inşallah
Şu anda aynı kampanya olsun, diğer satıcı da amazon olsun gider amazondan alırım :) O yüzden zarar yok kesinlikle 👍🏼

SS 7+ ile çılgın farklı değil. Yalnız SS daha premium hissettirir. Bir mic ve doğal seslerde bi tık önde . Tipini de sevmiyorum diyorsan aradaki fiyat farkına değebilir o zaman SS devam :sneaky:
Ss sıfır satiliyormus atmıştın param güvende ile alsam bir sıkıntı olmaz herhalde değil mi :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Razer kulağa güzel oturuyor. Bence ped açısından steelseries ten iyi. Ama steelseries in de tepe kısmı daha iyi. Tasarım göreceli ama bence bu daha iyi. Steelseries çok geniş olduğu için biraz garip duruyor. İki markayıda kullandım.
Cloud 2 var üst taraf kafaya çok baskı yapıyor üst taraf rahat olması için o zaman ss mi tercih edeyim

Ss sıfır satiliyormus atmıştın param güvende ile alsam bir sıkıntı olmaz herhalde değil mi :)

Cloud 2 var üst taraf kafaya çok baskı yapıyor üst taraf rahat olması için o zaman ss mi tercih edeyim
sıkıntı olmaz kral

Uzun saatler kullanıyorsan evet. Razer da da üst taraf yumuşak ama yapısından dolayı baskı yapıyor. Steelseries o konuda daha iyi

Geri