XL Mousepad Önerisi (350TL)

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,968
Bütçe
350
Arkadaşlar elimde 70x30cm mousepadim var, artık eskidi ve boyu yeterli gelmiyor. 80-90x40 mousepad önerisi istiyorum, daha büyük de olabilir sorun etmem.

Kenarları dikişli istemiyorum.
Speed olsun, control hiç kullanmadım. Bundan önceki 2 farem razerdı ve skatezler çok iyiydi, yeni farem (Darmoshark M3 4K) ile mousepad yeterince iyi değil, pürüssüz bir doku istiyorum.
Yüksek meblağ ödemek istemiyorum, 350 liraya kadar f/p önerilerine açığım.

Arkadaşlar elimde 70x30cm mousepadim var, artık eskidi ve boyu yeterli gelmiyor. 80-90x40 mousepad önerisi istiyorum, daha büyük de olabilir sorun etmem.

Speed olsun, control hiç kullanmadım. Bundan önceki 2 farem razerdı ve skatezler çok iyiydi, yeni farem (Darmoshark M3 4K) ile mousepad yeterince iyi değil, pürüssüz bir doku istiyorum.
indirimde bide direk çek

indirimde bide direk çek
Hocam bu benim için küçük, klavyeyi de üstüne koyacağım daha büyük bir mousepad arıyorum. 80x40 veya 90x40 olmalı en azından. Öneriniz için teşekkürler.

Hocam bu benim için küçük, klavyeyi de üstüne koyacağım daha büyük bir mousepad arıyorum. 80x40 veya 90x40 olmalı en azından. Öneriniz için teşekkürler.
ölçüleri görmedim kusura bakmayın
bence bunu alın o ölçülerdekilerin performansı bu kadar iyi olamaz çünki

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.trendyol.com/helixsun/m...k-p-761765118?boutiqueId=61&merchantId=121206 bunu kullanıyorum ama kenarları dikişli

ölçüleri görmedim kusura bakmayın
bence bunu alın o ölçülerdekilerin performansı bu kadar iyi olamaz çünki
Estağfurullah hocam, mousepad çok fark etmiyor sensörde bitiyor iş genellikle ancak attığınız mousepad kaliteli biliyorum daha önce deneme şansım olmuştu. XL olarak beğendiğim bir şey olmazsa attığınızı alacağım çünkü dikeyde en az 40cm ihtiyacım var 30cm yetmiyor. Teşekkür ederim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.trendyol.com/helixsun/m...k-p-761765118?boutiqueId=61&merchantId=121206 bunu kullanıyorum ama kenarları dikişli
Sağ olun hocam ancak dikişli tercih etmeyeceğim. Teşekkürler.

Hocam bu hem desenli hem de dikişli benlik değil, teşekkür ederim.

Estağfurullah hocam, mousepad çok fark etmiyor sensörde bitiyor iş genellikle ancak attığınız mousepad kaliteli biliyorum daha önce deneme şansım olmuştu. XL olarak beğendiğim bir şey olmazsa attığınızı alacağım çünkü dikeyde en az 40cm ihtiyacım var 30cm yetmiyor. Teşekkür ederim.

Sağ olun hocam ancak dikişli tercih etmeyeceğim. Teşekkürler.

Hocam bu hem desenli hem de dikişli benlik değil, teşekkür ederim.
bende qck edge large modeli var şuanda memnunum. kalitesiz mousepadları okumuyo mousem vgn dragonfly f1 pro mousem var. yani sensörde bitmiyo iş sadece

bende qck edge large modeli var şuanda memnunum. kalitesiz mousepadları okumuyo mousem vgn dragonfly f1 pro mousem var. yani sensörde bitmiyo iş sadece
Hocam şu ana kadar hiç kaliteli mousepad alıp kullanmadım hep ucuz takıldım ancak hiçbiri beni üzmedi, belki ilerde daha kaliteli bir şey uzun süre kullanırsam fikrim değişir ancak şimdilik pek önemsemiyorum. Teşekkür ederim.

Köşesinin dikişli olması sökülmeyi önler.
Hocam elimde 4 senelik dikişsiz var hâlâ köşeleri sağlam ama internet kafede bi saat dikişlide oynayınca hemen kolumu rahatsız ediyor, arkama yaslanıp bilekten oynarsam bileğimi tahriş ediyor... Kesinlikle tercih etmem çok gereksiz bir mevzu.

Geri