Griffith
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
Geçilmez. FHD falan olması lazımdı geçmek için. Gayet güzel bir ekranınız var zaten.Help me![]()
Geçilmez. FHD falan olması lazımdı geçmek için. Gayet güzel bir ekranınız var zaten.Help me![]()
O nasıl olacakArkadaşlar sepete 400 TL daha ürün ekleyin maksimum kart ile ödeyip 1000tl ödeme alın daha mantıklı
Amazonda şuan kampanya var ana sayfada bakın ben öyle yapıp işlemci artı ekran kartı aldımO nasıl olacak
baktım da göremedim iş maximum karta mı özel bu 1000tl indirimAmazonda şuan kampanya var ana sayfada bakın ben öyle yapıp işlemci artı ekran kartı aldım
Evet 1000 TL indirim değil 10000 TL alışveriş te 1000 TL geri ödeme yapıyorbaktım da göremedim iş maximum karta mı özel bu 1000tl indirim
ha tamamdır gördüm şimdi ben siparişi vermiştim dün iptal edip tekrardan 10k ya tamamlayım ozamanEvet 1000 TL indirim değil 10000 TL alışveriş te 1000 TL geri ödeme yapıyor
Çok daha mantıklı hareket olurha tamamdır gördüm şimdi ben siparişi vermiştim dün iptal edip tekrardan 10k ya tamamlayım ozaman![]()
iptal etmedilerÇok daha mantıklı hareket olur
Neden ?iptal etmediler![]()
nedenini yazmamışlar fakat hazırlanma aşamasındaNeden ?
Belki ondan dolayıdır yenisini dediğim şekilde gelin sipariş geldiğinde almak istemiyorum diyip iade edin problem olmaznedenini yazmamışlar fakat hazırlanma aşamasında
kargodan gelip gidene kadar belki 9600 lük kampanyası biter bi anlamı olmaz yineBelki ondan dolayıdır yenisini dediğim şekilde gelin sipariş geldiğinde almak istemiyorum diyip iade edin problem olmaz
Bende tekrar bir adet daha sipariş verin sonra iade edince para yatar zatenkargodan gelip gidene kadar belki 9600 lük kampanyası biter bi anlamı olmaz yine![]()