Hepsiburada Samsung Galaxy M34 9.499 TL & Amazon Samsung Galaxy A24 8.299 TL

barish99

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar. Hepsiburada kupon ile beraber Samsung Galaxy M34 9.499 TL ye geliyor.

Ayrıca Amazon'da A24 8.299 TL (Gümüş)

Sizlere bir sorum da var. Elimde 4. senesi dolmak üzere olan emektar Meizu X8 var. Hala çalışıyor bir sıkıntısı yok ama android 8 ve artık bazı uygulamaları kullanamıyorum (batarya da ölmek üzere).
Amazon'dan öğrenci vergi indiriminden yararlanmak için A24ü dün söyledim. Bugün ise daha önce almak istediğim ama Samsung'un almaya karar verdiğim gün zam yaptığı M34 hepsiburada'da kuponla 9499 TL'ye geliyor. Kupon vergi indirimi işini bozar mı? Yoksa amazondan siparişi iptal edip (henüz kargoya verilmedi) M34 söylemeli miyim hepsiburada'dan. Bilginiz var mı kupon konusunda?

Merhaba arkadaşlar. Hepsiburada kupon ile beraber Samsung Galaxy M34 9.499 TL ye geliyor.

Ayrıca Amazon'da A24 8.299 TL (Gümüş)

Sizlere bir sorum da var. Elimde 4. senesi dolmak üzere olan emektar Meizu X8 var. Hala çalışıyor bir sıkıntısı yok ama android 8 ve artık bazı uygulamaları kullanamıyorum (batarya da ölmek üzere).
Amazon'dan öğrenci vergi indiriminden yararlanmak için A24ü dün söyledim. Bugün ise daha önce almak istediğim ama Samsung'un almaya karar verdiğim gün zam yaptığı M34 hepsiburada'da kuponla 9499 TL'ye geliyor. Kupon vergi indirimi işini bozar mı? Yoksa amazondan siparişi iptal edip (henüz kargoya verilmedi) M34 söylemeli miyim hepsiburada'dan. Bilginiz var mı kupon konusunda?
Kuponla vergi indirimine giriyor mu belli değil dikkat etmek lazım ama bence a24 alınmamalı şu an

Kuponla alma işine destek bi olur diyo bi olmaz diyor, iyi araştırın.

Kuponla vergi indirimine giriyor mu belli değil dikkat etmek lazım ama bence a24 alınmamalı şu an
Peki kamera dışında alınmaz dediğiniz yönleri neler A24'ün?

Kuponla alma işine destek bi olur diyo bi olmaz diyor, iyi araştırın.

Kupon işi hakkında da araştırmaya çalıştım ama bir bilgi bulamadım.

Peki kamera dışında alınmaz dediğiniz yönleri neler A24'ün?

Kupon işi hakkında da araştırmaya çalıştım ama bir bilgi bulamadım.
Hepsiburada müşteri temsilcisi ile görüştüm. Vergi indiriminden yararlanmanız için kuponsuz fiyatın 9500TL olması gerekiyor dendi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,122
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri