Yardım Modem değişiminden sonra video takılması

BediS

80+
Reaksiyon skoru
18
Başlıktaki gibi modem değiştirdikten sonra YouTube'da video izlerken takılma yaşanıyor. Özellikle videonun ilk başında ortalara doğru ilk başa nazaran daha az takılma yaşansada takılırken cızırtı sesi geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Modem modellerini bilmiyorum fakat ikisi de Türk Telekom :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve ayrıca sadece bu bilgisayarda bu oluyor diğer aygıtlarda böyle bir durum yok.

Arkadaşlar lütfen yardım edin gerçekten çok can sıkıcı bir durum çıldırmak üzereyim sabahtan beri çözemedim :(

Son düzenleme:
youtube de video sağ tıkla meraklısı için istatikler dermisin bi videoyu açtığın gibi yap orda download speed olacak kaç diyor

1703590873028.png

@captandusty

kankam bu connection speed hep böyle mi kalıyor bu modemle alakalı değil

hız testi yapınca ne çıkıyor sonuç
Download modem ilk takıldığında yaptığımda 25 civarındaydı şimdi ilginç bir şekilde 6 :(
Upload ise 8-9 bandında.

kankam bu connection speed hep böyle mi kalıyor bu modemle alakalı değil

hız testi yapınca ne çıkıyor sonuç
Connection speed 5200'e kadar çıkıyor

Download modem ilk takıldığında yaptığımda 25 civarındaydı şimdi ilginç bir şekilde 6 :(
Upload ise 8-9 bandında.
zamanında bana da olmuştu şimdi kanka mmodem arayüzüne girip bakmanı rica edicem ordada paketinden az gösteriyorsa kablonda sorun var demektir

192.168.1.1 ' e gir

zamanında bana da olmuştu şimdi kanka mmodem arayüzüne girip bakmanı rica edicem ordada paketinden az gösteriyorsa kablonda sorun var demektir

192.168.1.1 ' e gir
İnternete kablosuz bağlanıyorum modem arayüzü üzerinden nereye bakmam lazım

İnternete kablosuz bağlanıyorum modem arayüzü üzerinden nereye bakmam lazım
genelde özet bilgi de oluyor bende öyle xdsl bilgileri oluyor onun altında hız yazar bu arada wifi sıkıntılı ya internette o hızı alması normal o zaman

ama modeme bak ara yüzde paketteki hızın yazıyorsa pc ile alakalı sorun demektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,851
Üyeler
196,829
Son üye
saalikivi
Geri