Teşekkür ederim hocam.alınır,gümrükte 150 dolar altı her şey geçer,evet kablosuz hem bluetooth hem 2.4ghz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Unfulfilled yazıyor sorun varmı ? Sizlerde ne yazıyor arkadaşlar ?
Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam.alınır,gümrükte 150 dolar altı her şey geçer,evet kablosuz hem bluetooth hem 2.4ghz
Ben de çektim birtane.
Kargoya verilmedi demek o.Teşekkür ederim hocam.
Alıntıyı görüntüle
Retro olanı alacaksan kabloluAjazz AK992 alınır mı? arkadaşlar gümrükde sorun çıkarmı? Birde bu klavye kablosuzmu acaba ?
hocam kabloluymuş klavye diğer renkleri kablosuzmuş iade etmeyin bence 1300 tl lik klavyeyi 900 e aldınızTeşekkür ederim hocam.
Alıntıyı görüntüle
Aynen hocam kabloluymuş yeni öğrendim. İade etmiyeceğim gelsin öylede kullanırız, teşekkür ederim.hocam kabloluymuş klavye diğer renkleri kablosuzmuş iade etmeyin bence 1300 TL lik klavyeyi 900 e aldınız
hocam kaç tl çekti acaba sizdenAynen hocam kabloluymuş yeni öğrendim. İade etmiyeceğim gelsin öylede kullanırız, teşekkür ederim.
hocam imzaya sığmaz yakında o ne ekipman öyleAldım bi red switch. ortalık klavye doldu ne olacak sonumuz belli değil.
940 çekti zalimlerhocam kaç TL çekti acaba sizden
Provizyonda hala 21 dolar olarak gözüküyor. TL cinsinden göstermiyor.hocam kaç TL çekti acaba sizden
Valla hepsi yok orada zaten sığmıyor imzaya hepsihocam imzaya sığmaz yakında o ne ekipman öyle![]()
bundan bahsediyordum hocamBen de çektim birtane.
Alınır.bundan bahsediyordum hocam