🔥İndirim Delux M800 Pro 1100 TL

hocam 1.5k bütceye hala dareu a950 pro 4k mi oneriyorsunuz ve endgame gear xm2we mi dareu a950 pro 4k mi
pro 4k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buradaki "UCUZ" dan kastın nedir sattıkları her ürün +1000TL üzeri ? yani bu fiyatlara bilindik markaların mouseları var. Şahsen güvenilirliği belli olmayan bir firmadan, sorun olduğunda iade vs yapamayacağım bir yerse alışveriş yapmam.
1500e a950 pro 4k almak yerine hangi mouse'u almayı düşünüyorsunuz? Ya da 1100e düz pro modelini almak yerine?

Arkadaslar 4k olmasi o kadar da buyuk bir fark mı ki. Ben mesela online fps oynamiyorum sevmiyorum da. 1000 hz yetebilir mi bana? Yeterse xm2we alsam ne kadar mantikli olur?

Sebepleri ile birlikte cevaplarsaniz sevinirim.

Malzeme kalitesi, skatezi, hissiyatı efsane. Fakat çöp bir mcu sürekli kopmalar ve laglar getiriyor. Chromede gezinecekseniz alın oyunlarda kanser eder. 3 farklı bilgisayarda 3 farklı m800 pro denendi hepsinde sonuç aynı.
m800pro ile arasında kalıp N3 almıştım iyi ki almışım o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaslar 4k olmasi o kadar da buyuk bir fark mı ki. Ben mesela online fps oynamiyorum sevmiyorum da. 1000 hz yetebilir mi bana? Yeterse xm2we alsam ne kadar mantikli olur?

xm2we nin kalitesi aşırı iyi en kaliteli mouse bile olabilir piyasada fps oyuncusu değilseniz net alın kalitesi gerçekten çok iyi

Valla ben dareu öneririm. Xm2we de iyidir ama.

polling rate farkı
Polling rate farki oldugunu tabii ki anlayabiliyorum ama. Tercih sebebi olmali mi gercekten onu sorguluyorum. 4k oldugunda imlecin ekrandaki guncellenmesi 0.25 ms, 1k oldugunda 1 ms oluyormus. Bu fark ne kadar hissedilir bir sey? Ikisini de deneyen kullanicilar yorum yapabilir mi? Online fps disinda ise yarar mi onu soruyorum polling rate farki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,443
Üyeler
189,267
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri