Thebeyaz 80+ Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 0 26 Aralık 2023 #1 ** airpods pro 2 aldım bi ark iphone var verdim baksı diye kulaklığın ismi degişti örn : Ahmetin ( airpods ) diye siliyorum arama yerine tekrardan Ahmetin ( airpods ) diye düşüyo çözüm varmıdır
** airpods pro 2 aldım bi ark iphone var verdim baksı diye kulaklığın ismi degişti örn : Ahmetin ( airpods ) diye siliyorum arama yerine tekrardan Ahmetin ( airpods ) diye düşüyo çözüm varmıdır
N nightsoldier 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 1,115 Reaksiyon skoru 464 30 Aralık 2023 #2 Öncelikle; Ayarlar > Bluetooth'a gidin. Alternatif olarak, Ayarlar > [AirPods'unuz] yolunu da izleyebilirsiniz. AirPods'unuz orada bağlı görünüyorsa AirPods'unuzun yanındaki Daha Fazla Bilgi düğmesine , ardından Bu Aygıtı Unut'a dokunun. Son olarak onaylamak için yeniden dokunun. İşe yaramazsa; Airpodsları şarj kutusuna koyup, kutunun düğmesine basın. Işıklar yanıp sönmeye başlayacak. ondan sonra bağlantıyı kurun.
Öncelikle; Ayarlar > Bluetooth'a gidin. Alternatif olarak, Ayarlar > [AirPods'unuz] yolunu da izleyebilirsiniz. AirPods'unuz orada bağlı görünüyorsa AirPods'unuzun yanındaki Daha Fazla Bilgi düğmesine , ardından Bu Aygıtı Unut'a dokunun. Son olarak onaylamak için yeniden dokunun. İşe yaramazsa; Airpodsları şarj kutusuna koyup, kutunun düğmesine basın. Işıklar yanıp sönmeye başlayacak. ondan sonra bağlantıyı kurun.
Marianoly 80+ Gold Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 9,406 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 7,323 30 Aralık 2023 #3 Hocam sizde iPhone yok mu?
Thebeyaz 80+ Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 0 6 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Marianoly yazmış: Hocam sizde iPhone yok mu? Devamı için tıklayın... Tamamdır Çözdüm Son düzenleme: 26 Ağustos 2024