Tubox ve izoly

Reaksiyon skoru
29
Beyler Bütçem çok kötü şimdi parana birazdaha ekle daha iyisini al gibi şeyler demeyin turbox veya izoly almayı düşünüyorum 800 tl ve kasasıda güzel benim şuan kullandığım laptoptan en azından daha iyidir biliyorum çok kötü falan dediler hakkındada en azdından bi görüntüsü var falan 8 gb ram benim işime baya yarar alsammı sizce yoksa 800 TL'ye cs goda rekabetçide 30 fps alabilecek bir pc bulabilrmiym 800 tl bütçeye ?

Beyler Bütçem çok kötü şimdi parana birazdaha ekle daha iyisini al gibi şeyler demeyin turbox veya izoly almayı düşünüyorum 800 tl ve kasasıda güzel benim şuan kullandığım laptoptan en azından daha iyidir biliyorum çok kötü falan dediler hakkındada en azdından bi görüntüsü var falan 8 gb ram benim işime baya yarar alsammı sizce yoksa 800 TL'ye cs goda rekabetçide 30 fps alabilecek bir pc bulabilrmiym 800 tl bütçeye ?
Bulaşma paranı çöp etme

Sistemin özelliklerini belirtmeden kimse bir şey diyemez. Ne yazık ki Bilgisayarların Ram dışında 4,5 parçası daha var.

Knk hiç girme o topa
Bunlar 8 gb ram takıyor ekran kartı takmıyor
Veya işlemci de intel 320 falan takıyolar çok çok eski ve bişeye yaramayan işlemci li pc ye 8 gb ram de taksan 16 gb ram de taksan boş

İki firma da eski 1. nesil bilgisayarların dış kasalarını değiştirip piyasa sıfır adı altında satan markalar. Çok kalitesiz ve kötü bileşenler kullanıyorlar 3 ay sonra bozuldu diye konu açarsın kesinlikle düşünme bu iki firmayı.

800 Tl verip 30 FPS CS:GO oynayamazsın.
Sabır çok önemlidir. Benden sana tavsiye git yaz tatilinde biraz daha çalış paranın üstüne para koy 2000 Tl gibi bi bütçe seviyesine ulaş cs go da 60-80 FPS arası bir bilgisayar zorlarsan bulabilirsin (APU SİSTEM veya Uzay Montaj)

Sistemin özelliklerini belirtmeden kimse bir şey diyemez. Ne yazık ki Bilgisayarların Ram dışında 4,5 parçası daha var.
özellikleri falan kötü diye biliyorum ama benim bu laptoptan daha kötü olamaz bence intel pentuim 1.60 ghz ekran kartı zaten intel hd graphics 405 en azından o daha iyidir diye düşündüm

Aman sakın bulaşma bunlara iyi bir şey söyleyen bulamazsın

800 Tl verip 30 FPS CS:GO oynayamazsın.
Sabır çok önemlidir. Benden sana tavsiye git yaz tatilinde biraz daha çalış paranın üstüne para koy 2000 Tl gibi bi bütçe seviyesine ulaş cs go da 60-80 FPS arası bir bilgisayar zorlarsan bulabilirsin (APU SİSTEM veya Uzay Montaj)
korkumda var şimdi 2000 TL'ye kazıklanırım diye ben toplama falan beceremiyorum direk böyle sipariş edip tek parça halinde gelse daha iyi olur zaten yazın mısır satıp birazda ailemin yardımıyla alıcam idare etmek için almak istiyorum geforce nowdan oynuyorum çokda kötü oluyor

korkumda var şimdi 2000 TL'ye kazıklanırım diye ben toplama falan beceremiyorum direk böyle sipariş edip tek parça halinde gelse daha iyi olur zaten yazın mısır satıp birazda ailemin yardımıyla alıcam idare etmek için almak istiyorum geforce nowdan oynuyorum çokda kötü oluyor
Kardeşim toplama da kazık yemezsin işini bilmiyorsan bizler burada boşa durmuyoruz sen aklındaki bütçeyi ver sana en iyi şekilde F/P bir bilgisayar toplarım. Ayrıca sen toplama bilgisayar topladığında zaten site otomatik kendisi bilgisayarı topluyor sana tek parça halinde gönderiyor sana parça parça göndermiyor :)

Geri