Tubox ve izoly

yerinde olsaydım elimi bile sürmezdim. o iki marka tamamen para tuzağı eğer çok güzel grafiklerle oyun oynamak istersen ve internetin iyiyse geforce now indirmeni öneririm benim bilgisayrım csgo'da 7fps alıyor maks. ama geforce now kullandığım zaman 300'e kadar çıkıyor ve hiç pingim olmuyor.ancak internetinin iyi olması lazım internetin kötü olsa bile bi dene derim.

yerinde olsaydım elimi bile sürmezdim. o iki marka tamamen para tuzağı eğer çok güzel grafiklerle oyun oynamak istersen ve internetin iyiyse geforce now indirmeni öneririm benim bilgisayrım csgo'da 7fps alıyor maks. ama geforce now kullandığım zaman 300'e kadar çıkıyor ve hiç pingim olmuyor.ancak internetinin iyi olması lazım internetin kötü olsa bile bi dene derim.
zaten geforce nowdan oynuyorumda delayla olmuyor işte

korkumda var şimdi 2000 TL'ye kazıklanırım diye ben toplama falan beceremiyorum direk böyle sipariş edip tek parça halinde gelse daha iyi olur zaten yazın mısır satıp birazda ailemin yardımıyla alıcam idare etmek için almak istiyorum geforce nowdan oynuyorum çokda kötü oluyor
2000 TL'ye toplama pc alıcam ps4üm var hardiski falan bozuldu satamıyordumda satsam pc alabilecemde işte kısmet yazın çalışmaya

Geri