Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

Dostlar merhaba.Bende gtx 1660 var fsr2 to fsr3 modunu indirdim ama sonrasında ne yapacağım?
Dosyaları rdr2'nin bulunduğu klasöre attım.Oyuna giriş yapabiliyorum ama ayarlardan fsr2.0 ı açınca oyun kapanıyor.

Son düzenleme:
Oyun açılıyor da oyunda aktif edemedim frameyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuya AMD'nin testini ekledim nvıdıayıda becerebilseydim iyidi
Bende yeni geldim bi indirip denicem

Marka ve foyat verir misin bi. Hem piyasadakilere de bakacağım. Karşılaştırma amaçlı. Aldığın fiyatı da versen olur

Bende yeni geldim bi indirip denicem

Marka ve foyat verir misin bi. Hem piyasadakilere de bakacağım. Karşılaştırma amaçlı.

Oyun açılıyor da oyunda aktif edemedim frameyi

Konuya AMD'nin testini ekledim nvıdıayıda becerebilseydim iyidi
Hocam şimdi ben yaptım. Ayarlarda dlss çerçeve üretimi var. Oyun Türkçe. Alan wake 2 de. Onu aktif yapmam lazım olması için. Yoksa bu var mıydı önceden hiç hatırlamıyorum

Son düzenleme:
Dostlar merhaba.Bende gtx 1660 var fsr2 to fsr3 modunu indirdim ama sonrasında ne yapacağım?
Dosyaları rdr2'nin bulunduğu klasöre attım.Oyuna giriş yapabiliyorum ama ayarlardan fsr2.0 ı açınca oyun kapanıyor.
aynı sorun bende de var gtx 1060 6gb kullanıyorum modu kurduktan sonra dlss veya fsr yi açarsam oyun kapanıyor çözebildiysen yardımcı olabilirmisin

Başlığı görünce ne diyon kardeş dediğinizi duyar gibiyim ama şuanda çok şaşırdığım bir olayla karşılaştım bildiğin sistemi kandırarak dlss 3.0 açabiliyorsunuz

RTX 2060 Süper ile Marvels Spidermande NVIDIA Frame açamadım ama AMD'nin FSR 2.1 ve Frame'yi açtığımda ki sonuç
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bu video AMD ekran kartı sahiplerinin bağlamıyo değil mi?

Başlığı görünce ne diyon kardeş dediğinizi duyar gibiyim ama şuanda çok şaşırdığım bir olayla karşılaştım bildiğin sistemi kandırarak dlss 3.0 açabiliyorsunuz

RTX 2060 Süper ile Marvels Spidermande NVIDIA Frame açamadım ama AMD'nin FSR 2.1 ve Frame'yi açtığımda ki sonuç
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kendim kaç gün önceden modu kullanıp buraya atmıştım
Belliydi böyle olacağı zaten

Cyberpunk hangi fps sayacı doğru gösteriyor acaba çözemedim? Amd fps göstermesini de açtım afterburner ile aynı gösteriyor.

Ekler

• Screenshot_20231231_155245_Gallery.jpg
    Screenshot_20231231_155245_Gallery.jpg
    1.4 MB · Hit: 58
AMD'de Framegeneration falan açabiliyorsun amd'yide bağlıyor
dlss fg yaptım oldu. fsr2 var bende alan wake 2. fsr3 nasıl olacak bunu ımkanı var mı?

rdr2 de fsr3 var mı? ben yok dıye bılıyorum yanlıs bılıyor olabılırım.

AMD Kartları anlık o.O2 ;

NVIDIA forumunda bu durumları belirttim bir çok kez fakat fanboylar benle dalga geçti sen ekran kartı satın alıyorsun driver değil diye anlatmak istediğim şuydu ben bu kartı hem DLSS 3.5 FG teknolojisi hem de driver problemleri yaşamamak için aldım eğer problem yaşamak isteseydim 7000 serisi bir GPU alırdım, 7000 serisinde Wattman bile kalmadı ve fiyatı çok daha uygun aşırı pişmanım şu kartı aldığıma.

RX 570'de işe yarıyor mu? ikinci bir PC kurup denemek istiyorum aslında.
Hocam olursa haber verir misiniz bende rx 580le deniyeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,416
Üyeler
185,723
Son üye
merhababeninsan
Geri