Şiir Nasıl ezberlenmeli?

Kratos2008

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,212
Arkadaşlar 5 kıtalık bi şiir okucam yarın en kolay yazarakmı ezberlerim okuyarakmı fikriniz nedir? ( 15 20 kere yazarak )

Arkadaşlar 5 kıtalık bi şiir okucam yarın en kolay yazarakmı ezberlerim okuyarakmı fikriniz nedir? ( 15 20 kere yazarak )
okurken sesini kaydet git dışarda yürürken falan ddinle

kimisi yazarak daha kolay ezberler kimisi direkt okuyarak ezberler ben mesela kıta 4 satırsa 2 2 bölüp 2-3 kere bakarak okuyorum sonra bakmadan sürekli tekrar ediyorum tüm 2likler için bunu yapıyorum tabi her kıtayı ezberlediğimde en baştan 2-3 kere bakmadan okuyorum bana göre en pratik gelen yol bu biraz karışık gelmiş olabilir

okurken sesini kaydet git dışarda yürürken falan ddinle
yarına kadar ezberlermiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

d
kimisi yazarak daha kolay ezberler kimisi direkt okuyarak ezberler ben mesela kıta 4 satırsa 2 2 bölüp 2-3 kere bakarak okuyorum sonra bakmadan sürekli tekrar ediyorum tüm 2likler için bunu yapıyorum tabi her kıtayı ezberlediğimde en baştan 2-3 kere bakmadan okuyorum bana göre en pratik gelen yol bu biraz karışık gelmiş olabilir
deniycem hocam 60 sayfa kitap kaç dk da biter

yarına kadar ezberlermiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

d

deniycem hocam 60 sayfa kitap kaç dk da biter
okuma hızını bilmiyorum da tahminen max 1.5-2 saat falan sürer. süre tut sayfa bitince kaç dk olmuş bakıp hesapla o sürenin 10-15 dk eksiği fazlası çıkar

kıta kıta ezberle veya 2 cümle olarak ezberle . en kolay oşekilde ezberlesin yarına

Geri