uygun fiyatlı mekanik klavye önerisi

yeldaaa

80+
Reaksiyon skoru
4
merhabalar, hazır sistem aldım fakat klavyeyi de almam lazım bir an önce. red switch bir klavye önerebilir misiniz? bu hafta sonuna kadar gelmesi gerekiyor en geç, o yüzden aliexpress vs düşünmüyorum. küçük %60 klavye de istemiyorum. hp omen encoder güzel duruyor aslında ama o da 1400 tl civarı biraz yüksek benim için. yardımcı olursanız çok sevinirim
@MuratTheFounderOfGariban

Son düzenleme:
1000 tl aşağısı olursa çok daha iyi ama o fiyatlara hiç yoksa da zorlayıp 1300-1400 civarı çıkabilirim

merhabalar, hazır sistem aldım fakat klavyeyi de almam lazım bir an önce. red switch bir klavye önerebilir misiniz? bu hafta sonuna kadar gelmesi gerekiyor en geç, o yüzden aliexpress vs düşünmüyorum. küçük %60 klavye de istemiyorum. hp omen encoder güzel duruyor aslında ama o da 1400 TL civarı biraz yüksek benim için. yardımcı olursanız çok sevinirim

Rampage K14 bakabilirsin, bir çok switch seçeneği var fiyatları 1000₺ ile başlıyor.

rampage için biraz dandik diyolar ama bir sorun olmaz değil mi hocam

Tam mekanik hissi bu rakamlara alamayız zaten, ancak bu fiyat aralıklarında bile olsa bilinen markaları tercih etmek garanti hususunda çok iyi olur. Wraith e-spor ve teknobiyotik sayfasına bir bakın bazen çok iyi indirimler oluyor.

merhabalar, hazır sistem aldım fakat klavyeyi de almam lazım bir an önce. red switch bir klavye önerebilir misiniz? bu hafta sonuna kadar gelmesi gerekiyor en geç, o yüzden aliexpress vs düşünmüyorum. küçük %60 klavye de istemiyorum. hp omen encoder güzel duruyor aslında ama o da 1400 TL civarı biraz yüksek benim için. yardımcı olursanız çok sevinirim
@MuratTheFounderOfGariban

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,906
Üyeler
192,826
Son üye
Tuco
Geri