🔥İndirim Redragon K683-WB| Manyetik Switch 0.1mm|Adjustable Trigger Point| 8khz | 2382 TL

Reaksiyon skoru
12,239

Site güvenilir Ajazz AK680'in satıldığı site zaten. GAINSWG12 kodu ile 70 dolara düşüyor + 10 dolar kargo ile 80 dolara geliyor toplam. Destekle konuşup üstüne daha uygun bir fiyat yazdırıyorsunuz 10 dolara kadar vergileri onlar ödüyor zaten vergi ödememiş oluyorsunuz.

8Khz Polling,Adjustable Magnetic switch,PBT Doubleshot keycaps,61-key NKRO,Adjustable Trigger point,RGB vs. mevcut.

Klavye matchkeyste de mevcut fakat bir tık daha pahalıya geliyor oradan.

bandicam 2024-01-03 17-38-58-184.jpg
bandicam 2024-01-03 17-38-59-866.jpg
d0a53f887e2024025680200996fcae5b.jpg

<3 böyle klavyeleri yurtdışından değil de ülkemizde de rahatlıkla satın alabilsek ne güzel olurdu :) klavyeye bakmadan yazdığım halde türkçe q olmayan klavyeyi kullanmak istemiyorum.
Emeğinize sağlık.

<3 böyle klavyeleri yurtdışından değil de ülkemizde de rahatlıkla satın alabilsek ne güzel olurdu :) klavyeye bakmadan yazdığım halde türkçe q olmayan klavyeyi kullanmak istemiyorum.
Emeğinize sağlık.
Türkçe q maalesef adam gibi hiçbir klavye yok. Ama trde muadilleri var 4.5 k fiyatlara VGN VXE ATK68 Gibi

Türkçe q maalesef adam gibi hiçbir klavye yok. Ama trde muadilleri var 4.5 k fiyatlara VGN VXE ATK68 Gibi
2 katı bindirmeseler çok güzeller de işte :D yurtdışı kaynaklı bu firmalar türkçe q üretse gerçekten güzel satış yapar gibime geliyor

2 katı bindirmeseler çok güzeller de işte :D yurtdışı kaynaklı bu firmalar türkçe q üretse gerçekten güzel satış yapar gibime geliyor
Adamların ihtiyacı yokki hayvan gibi satış yapıyorlar zaten :D

Emeğinize sağlık.
O iş çok Zor başkan. O dediğinin olması için klavyeyi bizim üretmemiz lazım ya da Türkçe'nin dünya dili olması lazım.

Geçen bi konuda yazdım bu klavyeyi manyetik switch için denemek istiyorum ama rengi hoşuma gitmedi belki başka model gelir diye bekleyeceğim bir süre. TR'de https://wraithesports.com/products/vgn-vxe-atk68-mekanik-klavye-manyetik-switch 2 kat fark var neredeyse ama daha hoş bir klavye
bide çinden pbt kaycap

Site güvenilir Ajazz AK680'in satıldığı site zaten. GAINSWG12 kodu ile 70 dolara düşüyor + 10 dolar kargo ile 80 dolara geliyor toplam. Destekle konuşup üstüne daha uygun bir fiyat yazdırıyorsunuz 10 dolara kadar vergileri onlar ödüyor zaten vergi ödememiş oluyorsunuz.

8Khz Polling,Adjustable Magnetic switch,PBT Doubleshot keycaps,61-key NKRO,Adjustable Trigger point,RGB vs. mevcut.

Klavye matchkeyste de mevcut fakat bir tık daha pahalıya geliyor oradan.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mech keys eudan gönderiyordu sanırım o yüzden kargo+vergiyi prepaid alıyor. Çinden gelen ürünlerde ürün fiyatı düşürüp gümrükten kolay geçirilebiliyor ama eularda biraz daha zor sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

boyama hizmeti rengini beğenmediği için attım
70-80tlye spray boya daha çerez, plastik kasa boyamak kadar kolay bir şey yok. Bembeyaz-simsiyah çok kolay renkler zaten :D

Mech keys eudan gönderiyordu sanırım o yüzden kargo+vergiyi prepaid alıyor. Çinden gelen ürünlerde ürün fiyatı düşürüp gümrükten kolay geçirilebiliyor ama eularda biraz daha zor sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

70-80tlye spray boya daha çerez, plastik kasa boyamak kadar kolay bir şey yok. Bembeyaz-simsiyah çok kolay renkler zaten :D
He valla ya.

Geri