Bitfenix cube alinZalman Alpha 36 alınır mı kronik bir problemi varmıdır r7 7800x3d işlemcim için bakıyorum
Normalde Deepcool alacağım ama kargo süreci beklemek istemediğimden vatan bilgisayardan bu modeli gördüm .
Bitfenix markasını hiç bilmiyorum kaliteli mi ?Bitfenix cube alin
pompası ve fanları çabuk bozuluyor, tavsiye etmem zalmanı. arkadaşın dediği gibi bitfenix cube 360 şuan iyi görünüyor fiyatına göre.Zalman Alpha 36 alınır mı kronik bir problemi varmıdır r7 7800x3d işlemcim için bakıyorum
Normalde Deepcool alacağım ama kargo süreci beklemek istemediğimden vatan bilgisayardan bu modeli gördüm .
Teknosa da 5000 Tl fiyatı var internetten sipariş veremeyeceğim için hemen satın almam gerekiyorpompası ve fanları çabuk bozuluyor, tavsiye etmem zalmanı. arkadaşın dediği gibi bitfenix cube 360 şuan iyi görünüyor fiyatına göre.
1500 tl fazla vermek kötü bir durum..Teknosa da 5000 TL fiyatı var internetten sipariş veremeyeceğim için hemen satın almam gerekiyor
Hocam sorması ayıp 2 gün neden bekleyemiyorsunuz ?Teknosa da 5000 TL fiyatı var internetten sipariş veremeyeceğim için hemen satın almam gerekiyor
Beklemek bahane aslında ben faizsiz alışveriş yapmak istiyorum bazı durumlara dikkat ediyorum ondan dolayı. o halde Bitfenix Cube 360 alıyorum bu forumda ki insanlara her zaman güvenmişimdirHocam sorması ayıp 2 gün neden bekleyemiyorsunuz ?