ZALMAN ALPHA 36 Nasıldır

manhartcs

80+
Reaksiyon skoru
12
Zalman Alpha 36 alınır mı kronik bir problemi varmıdır r7 7800x3d işlemcim için bakıyorum

Normalde Deepcool alacağım ama kargo süreci beklemek istemediğimden vatan bilgisayardan bu modeli gördüm .

Zalman Alpha 36 alınır mı kronik bir problemi varmıdır r7 7800x3d işlemcim için bakıyorum

Normalde Deepcool alacağım ama kargo süreci beklemek istemediğimden vatan bilgisayardan bu modeli gördüm .
Bitfenix cube alin

pompası ve fanları çabuk bozuluyor, tavsiye etmem zalmanı. arkadaşın dediği gibi bitfenix cube 360 şuan iyi görünüyor fiyatına göre.

pompası ve fanları çabuk bozuluyor, tavsiye etmem zalmanı. arkadaşın dediği gibi bitfenix cube 360 şuan iyi görünüyor fiyatına göre.
Teknosa da 5000 Tl fiyatı var internetten sipariş veremeyeceğim için hemen satın almam gerekiyor

Hocam sorması ayıp 2 gün neden bekleyemiyorsunuz ?
Beklemek bahane aslında ben faizsiz alışveriş yapmak istiyorum bazı durumlara dikkat ediyorum ondan dolayı. o halde Bitfenix Cube 360 alıyorum bu forumda ki insanlara her zaman güvenmişimdir 👍

Geri