Sele kalçamı acıtıyor

Reaksiyon skoru
139
Bu gün belediye bisiklet dağıttı ve ben bi tane aldım ama selesi aşırı derecede kalçamı acıtıyor artık oturmakta zorlanıyom o derece sizce ne yapmalıyım seleyimi degistirmeliyim yoksa kılıf sünger gibi biseymi takmalıyım

Bu gün belediye bisiklet dağıttı ve ben bi tane aldım ama selesi aşırı derecede kalçamı acıtıyor artık oturmakta zorlanıyom o derece sizce ne yapmalıyım seleyimi degistirmeliyim yoksa kılıf sünger gibi biseymi takmalıyım
Seleyi değiştir derim

Bisikletçide 50tl gibi bir fiyata satılan kılıflar oluyor. Onu takmadan önce her gece bana takıyorlarmış gibi hissediyordum. Tavsiye ederim büyük etkisi var.

Bisikletçide 50tl gibi bir fiyata satılan kılıflar oluyor. Onu takmadan önce her gece bana takıyorlarmış gibi hissediyordum. Tavsiye ederim büyük etkisi var.
İnternette onlara baktım 80 tl filan acaba etkisi olurmu yoksa büyük selemi takmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seleyi değiştir derim
Hangisini önerirsiniz

İnternette onlara baktım 80 TL filan acaba etkisi olurmu yoksa büyük selemi takmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangisini önerirsiniz
Benim için etkisi olmuştu. En azından yazın denizden çıkmamış pişikler gibi olmuyordum.

eski bisan bisiklet seleleri geniş ve rahat olur bulabilirsen

Kullandıkça alışabilirsin,bu uzun sürebilir.Herhangi bir bisikletçiden tipsiz ancak rahat sele alabilirsin.

Geri