Çözüldü✓ !8500₺ RTX3060Tİ alınır mı?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,039
Asus Tuf Gaming RTX3060ti 8000₺ ama 499₺ param güvende İle 8500₺ acil. 10dk (10dk dedim ama baya vakit geçmiş :D)içinde alıcam. Faturalı garantili kutulu kart.
@Che_ @SadeceBirisi. @Yusufx aklıma sadece siz geldiniz. Acil

Son düzenleme:
bence alınmaz. sistem çıkması 4060 falan alabilirsen çok iyi olur 9.5 10 civarına bulabilirsen. face gruplarına bak.

bence alınmaz. sistem çıkması 4060 falan alabilirsen çok iyi olur 9.5 10 civarına bulabilirsen. face gruplarına bak.
Max bütçe 8500tl. 1₺ bile çıkamam. Rtx3060ti Rtx4060tan daha iyi

1080p oynayacağım için 3070 e çok sıcak bakmıyorum. Bir de 500w psu var. 3070 alsam psuda değiştirmem gerekiyor
Rekabetçi oynuyorsan 3060ti daha güçlü. Yine de biraz pahalı gibi. Daha ucuza facebook gruplarında bulabilirsin.

rx 6800 lere baktınız mı ?
psu yetmiyor bir de 1080p oynayacağım için bakmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rekabetçi oynuyorsan 3060ti daha güçlü. Yine de biraz pahalı gibi. Daha ucuza facebook gruplarında bulabilirsin.
Adama en son ne diyeyim? Adamında borcu varmış. Rtx4070 almış.

Facebook gruplarına baktımda öyle çok güzel fiyatlar yok. Bir de hiç Asus tuf göremedim. Benim anakart klavye Asus tuf olunca ekran kartını da almak istedim

Facebook gruplarına baktımda öyle çok güzel fiyatlar yok. Bir de hiç Asus tuf göremedim. Benim anakart klavye Asus tuf olunca ekran kartını da almak istedim
modele para vermek saçma bence hocam. modart pc ailesi satış destek grubu ve gpu world türkiye'ye baktın mı? bütçeyi belirterek alım ilanı açarsan bulursun.

elden alma şansınız var mı bide nerde oturuyordunuz ? fc gruplarında ucuza bulunur

elden alma şansınız var mı bide nerde oturuyordunuz ? fc gruplarında ucuza bulunur
Yok maalesef. Adam izmirde ben adanada. Face gruplarına geçen baktım ama fiyatlar sahibindenle yakın bir de çoğunda fatura kutu yok

modele para vermek saçma bence hocam. modart pc ailesi satış destek grubu ve gpu world türkiye'ye baktın mı? bütçeyi belirterek alım ilanı açarsan bulursun.
Daha iyi soğutuyor

Hocam tuf olsun 5 fazla olsun😅. Şaka bir yana gerçekten de biraz daha uyguna bulunabilir.

7700₺-7800₺ civarına zorlanabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,416
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri