🔥İndirim İçeceklerde 1 Al 1 Bedava HB🔥(Premium'a Özel)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sırma danonenin sahibi yahudi.Boykotla dalga geçmenin de lüzumu yok.Amerika Rusya'dan Tüm firmalarını çekti boykot olarak.Amerikadan daha mı zekisiniz

En azından itrailin köpekliğini yapmayisko
o aldığın bilgisayarın parası nereye gidiyor bir düşünn isersen yoksa filistin ekran kartı mı üretiyor itrailli arkadaş ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sırma danonenin sahibi yahudi.Boykotla dalga geçmenin de lüzumu yok.Amerika Rusya'dan Tüm firmalarını çekti boykot olarak.Amerikadan daha mı zekisiniz
benim coca colam nerde ihtiyar

Coca Cola company' e ait. Dün içtim üzerinde Coca Cola Company kalitesiyle ibaresi var.
Satın mı almış acaba? Son yıllarda hiç içmedim ama önceden çok içerdim o logolara takıyordum o aralar o ibare olsa kesin fark ederdim 😅

Cidden aldıysa şaşırttı valla.

Satın mı almış acaba? Son yıllarda hiç içmedim ama önceden çok içerdim o logolara takıyordum o aralar o ibare olsa kesin fark ederdim 😅

6' lı pakette aldık koyu düz şişesi vardı arkada bildiğin Coca Cola company logosu vardı bizde şaşırmıştık hatta. Beypazarından devam

Şirket hala fransızların görünüyor ama benim gördüğüm Coca Cola company yazısını acıklamıyor bu durum
1704547086006.png

O kadar kotulemeye kalkacaksaniz bizim ulkemizde bu urunler neden bu kalitelerde uretilmiyor ya da neden hic uretilmiyor onu sorgulayin. Boykot moykot ne anlatiyorsunuz siz? Bu zamana kadar uretseydiniz de bagimli kalmasaydiniz disariya.

Uygunsuz davranış
böylelerini gördükçe kendimi çok zeki hissediyorum
Bravo zeki seni aferin yukarıda ki eşek gibi düşünmeye devam edin yok benim kola Filistin bebekli olsun falan

o aldığın bilgisayarın parası nereye gidiyor bir düşünn isersen yoksa filistin ekran kartı mı üretiyor itrailli arkadaş ?
Be davar oğlu davar pc yi alalım yıl olmuş şuan mümkün mertebe bildiğim kadarıyla almamaya çalışıyorum alana da niye alıyorsun demem banane ama sizin gibi davarlar almayana da dalga geçmeyi kendinde hak görüyor amip seni

Uygunsuz Dil
Bravo zeki seni aferin yukarıda ki eşek gibi düşünmeye devam edin yok benim kola Filistin bebekli olsun falan

Be davar oğlu davar pc yi alalım yıl olmuş şuan mümkün mertebe bildiğim kadarıyla almamaya çalışıyorum alana da niye alıyorsun demem banane ama sizin gibi davarlar almayana da dalga geçmeyi kendinde hak görüyor amip seni
israil - filistin meselesi 100 yıldır var demekki sen itraile destek veriyorsun vah vah vah ne acı durum 2 füze almış oldun

davar babandır

Olum olaya bak asdhahsd millet elektrikli araba konusuyor, ucan arabalara gececek bunlar daha halen boykot cazir cuzur ediyor. Sizin yuzunuzden yerimizde saymayi birak geriye gittik, gunden gune daha da geriye dusuyoruz.

Uygunsuz Dil
İyi kudurmuşsunuz düşünceleriniz zerre umrumda değil ar*plar için yemenizi içmenizi kısıtlamaya devam edin ben ar*p köpeği değilim
arapları sevmem (bi tık maalesef ön yargılıyım) ama orda ki çiğnenen insan hakları ve çocuklar için yoksa kimse cahil ve her şeyi para sanan bir milleti sevmez (istisnalar hariç)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,427
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri