samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 563
Sırma danonenin sahibi yahudi.Boykotla dalga geçmenin de lüzumu yok.Amerika Rusya'dan Tüm firmalarını çekti boykot olarak.Amerikadan daha mı zekisiniz
zekiliği sadece hissedebiliyorsun gerçi o bile bi tık iyi ama hayvanla aranda tek fark o olmuş oluyor @Ozcan_31böylelerini gördükçe kendimi çok zeki hissediyorum
o aldığın bilgisayarın parası nereye gidiyor bir düşünn isersen yoksa filistin ekran kartı mı üretiyor itrailli arkadaş ?En azından itrailin köpekliğini yapmayisko
benim coca colam nerde ihtiyarSırma danonenin sahibi yahudi.Boykotla dalga geçmenin de lüzumu yok.Amerika Rusya'dan Tüm firmalarını çekti boykot olarak.Amerikadan daha mı zekisiniz
Sırma da mı israil destekçisiydi yoksa türk mü o? Kalanların ne olduğu belli de sırmayı hatırlayamadım.
Coca Cola company' e ait. Dün içtim üzerinde Coca Cola Company kalitesiyle ibaresi var.Sırma Türk malı
Satın mı almış acaba? Son yıllarda hiç içmedim ama önceden çok içerdim o logolara takıyordum o aralar o ibare olsa kesin fark ederdimCoca Cola company' e ait. Dün içtim üzerinde Coca Cola Company kalitesiyle ibaresi var.
6' lı pakette aldık koyu düz şişesi vardı arkada bildiğin Coca Cola company logosu vardı bizde şaşırmıştık hatta. Beypazarından devamSatın mı almış acaba? Son yıllarda hiç içmedim ama önceden çok içerdim o logolara takıyordum o aralar o ibare olsa kesin fark ederdim
Cidden aldıysa şaşırttı valla.
Şirket hala fransızların görünüyor ama benim gördüğüm Coca Cola company yazısını acıklamıyor bu durumSatın mı almış acaba? Son yıllarda hiç içmedim ama önceden çok içerdim o logolara takıyordum o aralar o ibare olsa kesin fark ederdim
Cidden aldıysa şaşırttı valla.
Bravo zeki seni aferin yukarıda ki eşek gibi düşünmeye devam edin yok benim kola Filistin bebekli olsun falanböylelerini gördükçe kendimi çok zeki hissediyorum
Be davar oğlu davar pc yi alalım yıl olmuş şuan mümkün mertebe bildiğim kadarıyla almamaya çalışıyorum alana da niye alıyorsun demem banane ama sizin gibi davarlar almayana da dalga geçmeyi kendinde hak görüyor amip senio aldığın bilgisayarın parası nereye gidiyor bir düşünn isersen yoksa filistin ekran kartı mı üretiyor itrailli arkadaş ?
israil - filistin meselesi 100 yıldır var demekki sen itraile destek veriyorsun vah vah vah ne acı durum 2 füze almış oldunBravo zeki seni aferin yukarıda ki eşek gibi düşünmeye devam edin yok benim kola Filistin bebekli olsun falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Be davar oğlu davar pc yi alalım yıl olmuş şuan mümkün mertebe bildiğim kadarıyla almamaya çalışıyorum alana da niye alıyorsun demem banane ama sizin gibi davarlar almayana da dalga geçmeyi kendinde hak görüyor amip seni
davar babandırBravo zeki seni aferin yukarıda ki eşek gibi düşünmeye devam edin yok benim kola Filistin bebekli olsun falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Be davar oğlu davar pc yi alalım yıl olmuş şuan mümkün mertebe bildiğim kadarıyla almamaya çalışıyorum alana da niye alıyorsun demem banane ama sizin gibi davarlar almayana da dalga geçmeyi kendinde hak görüyor amip seni
zekiliği sadece hissedebiliyorsun gerçi o bile bi tık iyi ama hayvanla aranda tek fark o olmuş oluyor @Ozcan_31
İyi kudurmuşsunuz düşünceleriniz zerre umrumda değil ar*plar için yemenizi içmenizi kısıtlamaya devam edin ben ar*p köpeği değilimBravo zeki seni aferin yukarıda ki eşek gibi düşünmeye devam edin yok benim kola Filistin bebekli olsun falan
arapları sevmem (bi tık maalesef ön yargılıyım) ama orda ki çiğnenen insan hakları ve çocuklar için yoksa kimse cahil ve her şeyi para sanan bir milleti sevmez (istisnalar hariç)İyi kudurmuşsunuz düşünceleriniz zerre umrumda değil ar*plar için yemenizi içmenizi kısıtlamaya devam edin ben ar*p köpeği değilim