Xarun
80+
- Reaksiyon skoru
- 181
Yarası olan gocunur.İnsanları tanımadan yargılayan bir çok bilmiş bir birey
Yarası olan gocunur.İnsanları tanımadan yargılayan bir çok bilmiş bir birey
coca colayı ornek veryim yuzde 50si anadolu grubunun 20 si ise coca colanın satılmayan her coca koladan türkiye zarar ediyorEn azından itrailin köpekliğini yapmayisko
bebek çocuk diyorsun şuan burda en çok desteği veren sensin . boykot ürünleri sadece gıda değil unutma facebook'a gitmeye ne dersin ? burası sana göre değil benceBen araplar için mi üzülüyorum dedim çocuklar bebekler diyorum ne boş duyar kasıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen harbi asalak bir insansın bebeklere üzülmenin nesi Türk düşmanlığı oluyor emin olun arapları da hiç sevmem 20 gün kaldım işi bıraktım geldim insanları bilmeden ***** ***** yargılamaya bayılıyorsunuz
savaşı kim başlatmış onada bi bakar mısın ?Millet sanıyor ki olay araplar ben ölen masum çocuklara üzülüyorum günahsız insanlara üzülüyorum
hassasiyetin için çok teşekkür ederim normalde satın almayacaktım ama destek amacı ile alıyorumSırma da mı israil destekçisiydi yoksa türk mü o? Kalanların ne olduğu belli de sırmayı hatırlayamadım.
Edit: Cevabı merak eden varsa, Coca-Cola satın almış sırmayı. Coca Colanın alt bir markası durumunda şuan.
cokta umrumda kardesım sekterın mercedesı boykot edın en son 1m euro bagıslamıslardı sesınız cıkmıyor mu onlaraSırma da mı israil destekçisiydi yoksa türk mü o? Kalanların ne olduğu belli de sırmayı hatırlayamadım.
Edit: Cevabı merak eden varsa, Coca-Cola satın almış sırmayı. Coca Colanın alt bir markası durumunda şuan.
Almayacaktım normalde ıhtıyacaım yoktu senın ınadına almazsam serefsızım 4 paket alacamSırma da mı israil destekçisiydi yoksa türk mü o? Kalanların ne olduğu belli de sırmayı hatırlayamadım.
karakter meselesihassasiyetin için çok teşekkür ederim normalde satın almayacaktım ama destek amacı ile alıyorum
alsanda almasanda bisey degisecegini dusunmuyorum, bisey yoksa yokturcokta umrumda kardesım sekterın mercedesı boykot edın en son 1m euro bagıslamıslardı sesınız cıkmıyor mu onlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Almayacaktım normalde ıhtıyacaım yoktu senın ınadına almazsam serefsızım 4 paket alacam
madem insan hakları ve çocukları önemseyen birisisin. bu hassasiyetini filistinin, ermenistan - azerbaycan (2020) savaşında neden ermenileri desteklediğini(1992'de hocalı k*tliamı yapan ermeniler olup Karabağ işgal etmelerini bilmelerine rağmen) , güney kıbrıs rum yönetimiyle sıkı fıkı olduğunu (1974 Kıbrıs barış harekatı öncesi rumların türk köylerini basıp insanları ö**dürmelerine rağmen), filistinli bir heyetin ermenistandaki sözde ermeni soykırım anıtını neden ziyaret ettiğini sorgula ya da işine gelene pozitif duygular beslemeye devam et samimiyetin ve karakterin ortaya çıksın.arapları sevmem (bi tık maalesef ön yargılıyım) ama orda ki çiğnenen insan hakları ve çocuklar için yoksa kimse cahil ve her şeyi para sanan bir milleti sevmez (istisnalar hariç)
yukarda arkadaşa yazdıklarıma cevap veremezsiniz hiçbiriniz burada gelmiş ar*p milliyetçiliği yapıyorsunuz yazık size ciddentas tas gecilecek bi konumu bu. cocuk cocuk katledilirken birileri biseyler yapmaya gayret ediyo, bari kostek olmayin. hayatin her kosesine sizmislar, nerden canlarini yakarim, bu gidisata bi comak sokarim da hayirli bi amaca hizmet ederim diyecegimize, birbirimize akil verir verir olmusuz, kendinize gelin. komple itraile karsi duramiyorsakta, elimizden geldigince biseyler ypmaya gayret edicez. bunu bile alaya alir olmusuz, ne oluyo arkadaslar
kedi kopek parcalanmiyo orda, ki onlarda can. mevzubahiz insan coluk cocuk kadim masum.
bn çocukları masum insanları diyorum yoksa bnde biliyorum filistinin ermeni soykırımını ilk kabul eden devletlerden olduğunumadem insan hakları ve çocukları önemseyen birisisin. bu hassasiyetini filistinin, ermenistan - azerbaycan (2020) savaşında neden ermenileri desteklediğini(1992'de hocalı k*tliamı yapan ermeniler olup Karabağ işgal etmelerini bilmelerine rağmen) , güney kıbrıs rum yönetimiyle sıkı fıkı olduğunu (1974 Kıbrıs barış harekatı öncesi rumların türk köylerini basıp insanları ö**dürmelerine rağmen), filistinli bir heyetin ermenistandaki sözde ermeni soykırım anıtını neden ziyaret ettiğini sorgula ya da işine gelene pozitif duygular beslemeye devam et samimiyetin ve karakterin ortaya çıksın.
bnce bana en son arap milliyetçiliği yapıyorsun de çünkü maalesef ön yargılıyım (cahil , her şeyi para sanan bir millet ve İslamiyetle dalga geçen bir kesim) olarak görüyorumyukarda arkadaşa yazdıklarıma cevap veremezsiniz hiçbiriniz burada gelmiş ar*p milliyetçiliği yapıyorsunuz yazık size cidden
işte vizyon budur.Bazılarının alternatifi yok mecburiyetten. Bazıları ise cahillikten bence. Ama alternatif burada büyük etken, o temizlik malzemelerinin hepsinin türk alternatifi var.
Teknoloji konusunda millete taş devrine dönün diyemezsin kendi cihazlarımızı yapmamız gerek ki ondan sonra türk malına yönlendirilir.