🔥İndirim İçeceklerde 1 Al 1 Bedava HB🔥(Premium'a Özel)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bn çocukları masum insanları diyorum yoksa bnde biliyorum filistinin ermeni soykırımını ilk kabul eden devletlerden olduğunu
bu düşüncelerin empoze edildiği bir nesilden(türk düşmanlığı) sana ve senin devletine pek hayır gelmeyecektir, gelmez de gelmemiştir de ( 100 yıl önce ihanet edenlerin torunları şu anki nesil sonuç olarak). Ben israili savunmam etmem, birbirlerini yemeleri benim için en iyi senaryo. Türke düşman herkes düşmanımdır ki bence her türkte bence böyle olmalıdır ki geçmişte yaşanan ihanetler tekrarlanmasın ve de dost düşman bilinsin.

bu düşüncelerin empoze edildiği bir nesilden(türk düşmanlığı) sana ve senin devletine pek hayır gelmeyecektir, gelmez de gelmemiştir de ( 100 yıl önce ihanet edenlerin torunları şu anki nesil sonuç olarak). Ben israili savunmam etmem, birbirlerini yemeleri benim için en iyi senaryo. Türke düşman herkes düşmanımdır ki bence her türkte bence böyle olmalıdır ki geçmişte yaşanan ihanetler tekrarlanmasın ve de dost düşman bilinsin.
bazen düşmanına yardım etmelisin ne kadar başta ki düşman olarak görmesede eski bir asker anlatıyordu suriyede ki pkk gibi gruplaşmalarda ki şahısların haç kolyesi taşıdığını söylüyordu şuan ırağın durumu belli parçalanmış suriye de ondan farksız israilin arap topraklarını almak gibi bir planı olduğunu düşünüyorum çünkü istese ingilizler eski sömürgelerinin yerini tekrar rahatça alabilirdiler ama almadılar tahminimce başka bir şey buldular saklıyorlar.
şu haberi duydun mu ?
nerdeydi bilmiyorum bir awm de uzaylı görüldü olarak haber çıktı fotoğraf yok çünkü orda ki insanlar 5/10 kişi değil yüzlerce kişi telefonların çalışmadığını söylüyorlardı ve uzun boylu grimsi varlıklar olduğunu söylüyorlardı.
polisten açıklamada 2 tane çocuğun sopalı kargaşasıymış ama inanılacak bir şey değil neden telefonlar çalışmadı neden 2 tane çocuk için helikopter ve onlarca polis orada toplandı ? bunları sorguladıkça adını bilmediğimiz ve ya öğrenmemizin istenmediği şeyler olduğunu düşünüyorum.

biraz konudan çıktı ama İslamiyet olarak gerideyiz Haçlıların şahsen çok farklı seviyede olduğunu ve sadece bildiklerinin çok az bir kısmını insanlara anlattıklarını düşünüyorum 3. Dünya Savaşı olursa İnsanlar, robotlar ve uzaylıların savaşının olacağını düşünüyorum çünkü gücü kontrol etmek için bir yola ihtiyacın var bu yol ne kadar az kişi bilirse gücüde o kadar az kişi yönetebilir.

Arapları sevmem, Hiçbir arap ya da israilli için de burda gelip boykot v.s tartışmaya girip herhangi bir kendi milletimden birinin kalbini kırmam. Kendi milletimden biri de gelip Arap için beni kırıyorsa, o kendi milletimden değildir zaten.
Sözlerimin birinci dünya savaşında filistin cephesinde bulunan osmanlı askeri Hüseyin çavuşun şu şiiriyle bitireyim bir okuyun.

Gazze'nin kumundan çok imiş meğer kalleşi,
Nasıl sırtından vurur insanı din kardeşi?
Filistin, Trablusgarp, Yemen illeri,
Hangisini kanım ile sulamadım,
Gezdim cephe cephe bütün çölleri.
Türk'e, Türk'ten başka dost bulamadım!

Araplar kendi milletini bu kadar düşünmüyor vay Türk halkının haline Allah akıl fikir versin.

adama helal olsun demek yakışır bize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arapları sevmem, Hiçbir arap ya da israilli için de burda gelip boykot v.s tartışmaya girip herhangi bir kendi milletimden birinin kalbini kırmam. Kendi milletimden biri de gelip Arap için beni kırıyorsa, o kendi milletimden değildir zaten.
Sözlerimin birinci dünya savaşında filistin cephesinde bulunan osmanlı askeri Hüseyin çavuşun şu şiiriyle bitireyim bir okuyun.

burda arap veya turk muhabbeti yapmıyoruz onlar bızım din kardeşimiz kendi milletimi nasıl düşünüyosak onları da düşünürüz etnik kökeni zerre umurumuzda deil

kanzi benim kola filistin bebekli olsun 😜
donanım arşivinde senin gibi çoçuklara maus ve klavye vermemek lazım
gerçi senin gibi insanların ancak başına gelirse durumun ne kadar acı olduğunu anlarsın

Son düzenleme:

Osmanlı Ordusu Filistin cephesi askeri Hüseyin Çavuş

Son düzenleme:
Sırma da mı israil destekçisiydi yoksa türk mü o? Kalanların ne olduğu belli de sırmayı hatırlayamadım.

Edit: Cevabı merak eden varsa, Coca-Cola satın almış sırmayı. Coca Colanın alt bir markası durumunda şuan.
Ulan bilmiyordum şimdi sırf israil malı diye 8 tane alıcam.

burda arap veya turk muhabbeti yapmıyoruz onlar bızım din kardeşimiz kendi milletimi nasıl düşünüyosak onları da düşünürüz etnik kökeni zerre umurumuzda deil

donanım arşivinde senin gibi çoçuklara mouse ve klavye vermemek lazım
gerçi senin gibi insanların ancak başına gelirse durumun ne kadar acı olduğunu anlarsın
niye sürekli çoğul konuşuyorsun :)

donanım arşivinde senin gibi çoçuklara mouse ve klavye vermemek lazım
senin kardeşin bizim değil .ayrıca lut kavmind helak olanlar arasında milyonlarca masum vardı ? ozaman peygamberi mi boykot ediceksin ? çinde zorla asimile edilmeye çalışan Gerçek Türk kardeşlerimiz hakkında bir şey yaptın mı ki ? ama siz çöl istiyorsunuz teyyare istiyorsunuz değil mi şuan filistin 100 yıl önceki ihanetin bedelini ödüyor hiç farkettin mi avrupa ülkelerin çoğu filistine destek veriyor çünkü filistin onların desteği ile kuruldu osmanllıya ihanet ettiler sen şehit olan 20 bin osmanlı askeri için bir şey yapmıyorsan sen birilerinin ektiği tohumsun

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bazıları durumu, Arap, İsrail, Filistin, ırk ve ülke meselesi sanmış. Ortada savaş suçu varken ırkının ne olduğunun ne önemi var, ortada bilerek öldürülen halk, kadın, çocuk, bebek var ise, bombalanan hastane var ise, bu insanlık ve savaş suçudur, bazıları sanıyorki din ve ırk meselesi, alakası bile yok, sadece vicdanınızı, insanlığınızı yitirmişsiniz, ***** ***** espriler yaparak, sadece arap ve müslüman diye desteklemeyenler, aşağılık varlıklardır, dünyanın neresinde olursa olsun, savaş ve insanlık suçu işleniyorsa karşısında durulacağını bilmeniz, kavramanız lazım, ama böyle sığ düşünceli, özenti insanların bu durumu değerlendirmeye akılları yetmiyor, gülüp geçmeye çalışıyorlar. Boykot yaparak ne ben bir şey kazanırım, ne de sen yapmadın diye bir şey kaybedersin, sadece en azından tutumunuzu belli etmelisiniz, boykot etmeyeceksen yine etme de gidip İsrail'i de savunma, boykot edene de bok atma.

Devlet yasaklamayip üzerine adamlara destek veriyorsa. Bana kimse boykot falan demesin. Evde stok bitmişti teşekkürler

Bazıları durumu, Arap, İsrail, Filistin, ırk ve ülke meselesi sanmış. Ortada savaş suçu varken ırkının ne olduğunun ne önemi var, ortada bilerek öldürülen halk, kadın, çocuk, bebek var ise, bombalanan hastane var ise, bu insanlık ve savaş suçudur, bazıları sanıyorki din ve ırk meselesi, alakası bile yok, sadece vicdanınızı, insanlığınızı yitirmişsiniz, ***** ***** espriler yaparak, sadece arap ve müslüman diye desteklemeyenler, aşağılık varlıklardır, dünyanın neresinde olursa olsun, savaş ve insanlık suçu işleniyorsa karşısında durulacağını bilmeniz, kavramanız lazım, ama böyle sığ düşünceli, özenti insanların bu durumu değerlendirmeye akılları yetmiyor, gülüp geçmeye çalışıyorlar. Boykot yaparak ne ben bir şey kazanırım, ne de sen yapmadın diye bir şey kaybedersin, sadece en azından tutumunuzu belli etmelisiniz, boykot etmeyeceksen yine etme de gidip İsrail'i de savunma, boykot edene de bok atma.
Kimse boykot edene vok atmıyor. Her zaman olduğu gibi. Boykot edenler boykot etmeyenlere bok atıyor

Devlet yasaklamayip üzerine adamlara destek veriyorsa. Bana kimse boykot falan demesin. Evde stok bitmişti teşekkürler

Kimse boykot edene vok atmıyor. Her zaman olduğu gibi. Boykot edenler boykot etmeyenlere bok atıyor
olayın çıkışına bak, adam demiş ki Sırma İsrail'i destekliyor muydu?
gelen cevap boykotişko
havalı olduğunu sanıyorlar sanırım

Bu arkadaşlardan hangisi Uygur Türklerini katleden çini boykot etmiş? cevap veriyorum hiçbiri.Aliexpress xiaomi huawei tencent oyunları PUBG-lol-valorant tüm bunları gırla kullanır parayı akıtır kölesi olurlar.Konu Türk olunca bunlar susar arap olunca coşar.Alayı kolpa,samimiyetsiz.Ciddiye alınacak tipler değil.Gördüğünüz yerde gülün geçin.
yarım saattir konuda aradığım cevap

olayın çıkışına bak, adam demiş ki Sırma İsrail'i destekliyor muydu?
gelen cevap boykotişko
havalı olduğunu sanıyorlar sanırım
Ben o arkadaşın yorumuna bakmadım. Son olarak senin yorumunu gördüm. Starbucks da insanların kahvelerini döken kimler? Burger yerken bela okuyan kimler ? Onlara mi kaldı? Büyük devletimiz el atamıyor mu? Farklı fikirli insanlar son 10 senedir eziliyor bu ülke de normal

Bu arkadaşlardan hangisi Uygur Türklerini katleden çini boykot etmiş? cevap veriyorum hiçbiri.Aliexpress xiaomi huawei tencent oyunları PUBG-lol-valorant tüm bunları gırla kullanır parayı akıtır kölesi olurlar.Konu Türk olunca bunlar susar arap olunca coşar.Alayı kolpa,samimiyetsiz.Ciddiye alınacak tipler değil.Gördüğünüz yerde gülün geçin.
Etmezler kardeşim etmezler. Ülke 20 senedir bir tarafa kaydiriliyor. Özünü unuttu insanlar. O yüzden hiç umrumda değil. Çekiyorum içiyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri