Neler Yeni

🔥İndirim İçeceklerde 1 Al 1 Bedava HB🔥(Premium'a Özel)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Kürşad Hasgül
Uygunsuz davranış
Ne xbox dan bahsediyorsun kafan mı güzel senin
profiline bak hangi ürünleri aldığına bak :ROFLMAO: bebek katili
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun dediklerimle ne alakası var, herkes zaten başını okumadan ortadan giriyor konuya, hiçbir saygınlığım kalmıyor size, şu bok atma çabanı başka şeylere göster, İsrail'de bile İsrail'in hareketine karşı çıkan halktan insanlar varken, bizde tam karşıtı tutumu gösteren insanlara yazık. Hala konuyu anlayamamışsınız.
senin saygına kimsenin ihtiyacı yok

Bunun dediklerimle ne alakası var, herkes zaten başını okumadan ortadan giriyor konuya, hiçbir saygınlığım kalmıyor size, şu bok atma çabanı başka şeylere göster, İsrail'de bile İsrail'in hareketine karşı çıkan halktan insanlar varken, bizde tam karşıtı tutumu gösteren insanlara yazık. Hala konuyu anlayamamışsınız.
vah vah vah savaş suçu sadece filistinde oluyor dimi . filistin tarafından ihanete uğrayan millet biziz cezasını çekecekler .

ridvan k

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
profiline bak hangi ürünleri aldığına bak :ROFLMAO: bebek katili
Lan geri zekalı PlayStation 5 aldım ben 1 yıl önce
Allaha Hamd olsun bu olaylar olduğundan beri İsrail menşeli ürünlerden uzak durdum
Su an düşünüyorum da senin gibi alçalmış bir insan anca algı yapıp iftira atar Rabbım yakınlarında bulunan insanlara sabır versin senin gibi yozlaşmş bir insan a nasıl dayanıyorlar anlamlandıramiorum.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Sinan
Milliyetçi , vatanını seven ve her koşulda önceliği Türk milletine veren arkadaşlar bu tür ürünler yerine alternatifleri var ise üretimi milli olan ürünleri almalı. Şu veya bu bize ihanet etti deyip karşısındakinin ürünlerine yönelmemeli çünkü Türk'ün Türk'den başka dostu yoktur.
Boşverin o yada bu demeyi alternatifi var ise milli ürünlere yönelin.
Birde sağlınızı düşünün bir konu açılıyor onda %1 fındık fazla onu alın diye sayfalarca tartışılıyor burdaki içeçekler ise tam bir hastalık fabrikası. Belki öldürmeyen ama öldürmekten beter eden hastalıkları tetikleyen ürünler.
Çoğu ürünlerin doğalını bulmak nerdeyse imkansızlaşıyor en azından doğala en yakın olanları seçmeye gayret gösterin.Örnek olarak sözde meyveli soda yerine sade maden suyu , hazır kahve yerine Türk kahvesi tüketmeye çalışın. Bol bol meyve yemeye çalışın mandalina en kolay tüketilen meyve mesela soyup soyup yiyin. Belki organik değil aldıklarımız ama meyveli soda dan daha faydalı olması daha muhtemel.
Kendinizi düşünün , geleceğinizi düşünün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Kürşad Hasgül
Lan geri zekalı PlayStation 5 aldım ben 1 yıl önce
Allaha Hamd olsun bu olaylar olduğundan beri İsrail menşeli ürünlerden uzak durdum
Su an düşünüyorum da senin gibi alçalmış bir insan anca algı yapıp iftira atar Rabbım yakınlarında bulunan insanlara sabır versin senin gibi yozlaşmş bir insan a nasıl dayanıyorlar anlamlandıramiorum.
tamam itrail ajanı

omer1902

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ömer
hala devam ediyor mu kampanya

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Anonim Ankh
senin saygına kimsenin ihtiyacı yok

vah vah vah savaş suçu sadece filistinde oluyor dimi . filistin tarafından ihanete uğrayan millet biziz cezasını çekecekler .
Ne güzel kaçıyorsunuz, şu kadarcık sorumluluğu üstlenemiyorsunuz, vay halinize. Her şeye bir bahaneniz var anca kendini kandırıyorsunuz, hadi kendini kandırmışsınız, kandırılmayanlarla da alay edip kendini yüce hissediyorsunuz. İnsan değilsiniz, saygı duyulacak bir yanınız da yok zaten. Okumayıp, araştırmayan, mantıklı düşünemeyen, kandırılan, sorumluluk üstlenemeyen varlığa ne diyeyim. Sizin kendinize saygınız yok, bari başklarına gösterin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Kürşad Hasgül
Ne güzel kaçıyorsunuz, şu kadarcık sorumluluğu üstlenemiyorsunuz, vay halinize. Her şeye bir bahaneniz var anca kendini kandırıyorsunuz, hadi kendini kandırmışsınız, kandırılmayanlarla da alay edip kendini yüce hissediyorsunuz. İnsan değilsiniz, saygı duyulacak bir yanınız da yok zaten. Okumayıp, araştırmayan, mantıklı düşünemeyen, kandırılan, sorumluluk üstlenemeyen varlığa ne diyeyim. Sizin kendinize saygınız yok, bari başklarına gösterin.
bionda yazan bilgisayar kimin ? araştırmış halin mi bu ? araştırarak israile destek verince doğru yapmış oluyoruz sanırım haklısınız araştırarak yaparım bundan sonra milletin yiyip içtiğine karışacağına kendi yaptığın yardımllara bakarsan daha iyi olur . önce kendine bak

çok araştırdıysanız çok okuduysanız hakaret etmek yerine doğrusunu söyleyebilirsiniz gerçi neyin doğru olduğunu biliyorsunuz ama anlamak söylemek istemiyorsunuz zorunuza gidiyor foyanız ortaya çıktığı için

therocky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ahmet kılıç
adama helal olsun demek yakışır bize

burda arap veya turk muhabbeti yapmıyoruz onlar bızım din kardeşimiz kendi milletimi nasıl düşünüyosak onları da düşünürüz etnik kökeni zerre umurumuzda deil

donanım arşivinde senin gibi çoçuklara mouse ve klavye vermemek lazım
gerçi senin gibi insanların ancak başına gelirse durumun ne kadar acı olduğunu anlarsın
haha çoluk çocukmuş, çocuk dediğin eline çekirdek verir :D . git yukarıda yazdıklarımı oku da sonra ar*plar için ağla, başıma da gelse devletim için savaşırım, durumun acısını zamanında bu devlet için atam çekmiş ben de çekerim, korkup kaçacaklarda türk değil yunanın fransızın bıraktığı artık soylardır.

adama helal olsun demek yakışır bize

burda arap veya turk muhabbeti yapmıyoruz onlar bızım din kardeşimiz kendi milletimi nasıl düşünüyosak onları da düşünürüz etnik kökeni zerre umurumuzda deil

donanım arşivinde senin gibi çoçuklara mouse ve klavye vermemek lazım
gerçi senin gibi insanların ancak başına gelirse durumun ne kadar acı olduğunu anlarsın
bir de din kardeşi felan demiş :D senin din kardeşin olm benim değil, muhammedin masallarına kanmıyorum ben.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Anonim Ankh
bionda yazan bilgisayar kimin ? araştırmış halin mi bu ? araştırarak israile destek verince doğru yapmış oluyoruz sanırım haklısınız araştırarak yaparım bundan sonra milletin yiyip içtiğine karışacağına kendi yaptığın yardımllara bakarsan daha iyi olur . önce kendine bak

çok araştırdıysanız çok okuduysanız hakaret etmek yerine doğrusunu söyleyebilirsiniz gerçi neyin doğru olduğunu biliyorsunuz ama anlamak söylemek istemiyorsunuz zorunuza gidiyor foyanız ortaya çıktığı için
Düşüncenin saçmalığına bile kendini inandırmışsın, kendi kendini kandırmaya, böyle demeye devam et. Yine konunun ortasından konuşuyorsun, git başta attığım yoruma bak, nasıl fikirdeki birine nasıl fikirle karşı geliyorsun git cevabını al, boykot edip etmemene karşı değilim, İsrail'i savunmanın saçmalığındayım, olayı, din, dil, ırk, ülkeye bağlıyorsunuz, olay ortada bir savaş suçu, insanlık suçu var, şu an yaptığın savunmanın tecavüzcü bir sapığı ya da katil birinin savunuculuğunu yapmaktan hibçir farkı yok. Şu sığ düşünceden çık, hayatı anlayabilecek, kavrayabilecek kapasiteye geldiğinde eski haline bakıp kendine acıyacaksın, hatanı anlamak yerine hatana hata ile çözüm bulup savunmaya çalışıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Kürşad Hasgül
Düşüncenin saçmalığına bile kendini inandırmışsın, kendi kendini kandırmaya, böyle demeye devam et. Yine konunun ortasından konuşuyorsun, git başta attığım yoruma bak, nasıl fikirdeki birine nasıl fikirle karşı geliyorsun git cevabını al, boykot edip etmemene karşı değilim, İsrail'i savunmanın saçmalığındayım, olayı, din, dil, ırk, ülkeye bağlıyorsunuz, olay ortada bir savaş suçu, insanlık suçu var, şu an yaptığın savunmanın tecavüzcü bir sapığı ya da katil birinin savunuculuğunu yapmaktan hibçir farkı yok. Şu sığ düşünceden çık, hayatı anlayabilecek, kavrayabilecek kapasiteye geldiğinde eski haline bakıp kendine acıyacaksın, hatanı anlamak yerine hatana hata ile çözüm bulup savunmaya çalışıyorsun.
hala bana doğruları anlatmadın ? israile düşmanlık etmenin hiçbir anlamı yok ticareti kestikleri gibi elimizde hiçbirşey kalmayacak ortada öylece kalırız ayrıca israilin filistinden daha çok yararı far Türkiyeye kimseyi savunmadım . hadi işine bana coca colamı getir hadi ihtiyar

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
İsrafil can
Sırma da mı israil destekçisiydi yoksa türk mü o? Kalanların ne olduğu belli de sırmayı hatırlayamadım.

Edit: Cevabı merak eden varsa, Coca-Cola satın almış sırmayı. Coca Colanın alt bir markası durumunda şuan.
e yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Kürşad Hasgül
kimseyi savunmadım ama sen öyle diyorsan evet savunuyorum ne yapıcaksın ? klavyenin başında salya akıtmaktan başka hiçbişey yapamazsın hadi rahatsız etme beni git salyanı başkalarına akıt

20 bin Türk askerini şehit edenleri savunacak değilim elbette

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Anonim Ankh
kimseyi savunmadım ama sen öyle diyorsan evet savunuyorum ne yapıcaksın ? klavyenin başında salya akıtmaktan başka hiçbişey yapamazsın hadi rahatsız etme beni git salyanı başkalarına akıt
Bre ulan çocuk o zaman niye benim yazdıklarımı alıntılayıp cevap yazıyorsun, madem savunmuyorsun ne işin var benimle, git başkalarına salça ol, benim işim seninle mi, boş boş konuşup her şeye bir bahane bulup karşı çıkıyorsun anca, git mesajlarımı oku, benim nasıl bir fikre sahip olduğumu öğren ona göre konuş.

20 bin Türk askerini şehit edenleri savunacak değilim elbette
Filistini de savun demiyorum zaten, sen ne okuduğunu anlamaz, yazdığını anlatamaz bir çocuksun.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom