Neler Yeni

🔥İndirim İçeceklerde 1 Al 1 Bedava HB🔥(Premium'a Özel)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Anonim Ankh
Ben o arkadaşın yorumuna bakmadım. Son olarak senin yorumunu gördüm. Starbucks da insanların kahvelerini döken kimler? Burger yerken bela okuyan kimler ? Onlara mi kaldı? Büyük devletimiz el atamıyor mu? Farklı fikirli insanlar son 10 senedir eziliyor bu ülke de normal
Bunun dediklerimle ne alakası var, herkes zaten başını okumadan ortadan giriyor konuya, hiçbir saygınlığım kalmıyor size, şu bok atma çabanı başka şeylere göster, İsrail'de bile İsrail'in hareketine karşı çıkan halktan insanlar varken, bizde tam karşıtı tutumu gösteren insanlara yazık. Hala konuyu anlayamamışsınız.

SadeceSeyf

80+ Gold
Bunun dediklerimle ne alakası var, herkes zaten başını okumadan ortadan giriyor konuya, hiçbir saygınlığım kalmıyor size, şu bok atma çabanı başka şeylere göster, İsrail'de bile İsrail'in hareketine karşı çıkan halktan insanlar varken, bizde tam karşıtı tutumu gösteren insanlara yazık. Hala konuyu anlayamamışsınız.
Pff neyse aynen

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Anonim Ankh
Pff neyse aynen
Ben sana diyorum ki ortada sava suçu, insanlık suçu var sen diyorsun ki Starbucks'ta milletin kahvesini yere döküyorlar, bu sana geçerli bi sebep olarak mı geliyor?

ridvan k

80+ Bronze
senin kardeşin bizim değil .ayrıca lut kavmind helak olanlar arasında milyonlarca masum vardı ? ozaman peygamberi mi boykot ediceksin ? çinde zorla asimile edilmeye çalışan Gerçek Türk kardeşlerimiz hakkında bir şey yaptın mı ki ? ama siz çöl istiyorsunuz teyyare istiyorsunuz değil mi şuan filistin 100 yıl önceki ihanetin bedelini ödüyor hiç farkettin mi avrupa ülkelerin çoğu filistine destek veriyor çünkü filistin onların desteği ile kuruldu osmanllıya ihanet ettiler sen şehit olan 20 bin osmanlı askeri için bir şey yapmıyorsan sen birilerinin ektiği tohumsun
Kardeş cahil cahil konuşma git biraz tarih öğren her önüne gelen klavye delikanlısı oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazıları durumu, Arap, İsrail, Filistin, ırk ve ülke meselesi sanmış. Ortada savaş suçu varken ırkının ne olduğunun ne önemi var, ortada bilerek öldürülen halk, kadın, çocuk, bebek var ise, bombalanan hastane var ise, bu insanlık ve savaş suçudur, bazıları sanıyorki din ve ırk meselesi, alakası bile yok, sadece vicdanınızı, insanlığınızı yitirmişsiniz, ***** ***** espriler yaparak, sadece arap ve müslüman diye desteklemeyenler, aşağılık varlıklardır, dünyanın neresinde olursa olsun, savaş ve insanlık suçu işleniyorsa karşısında durulacağını bilmeniz, kavramanız lazım, ama böyle sığ düşünceli, özenti insanların bu durumu değerlendirmeye akılları yetmiyor, gülüp geçmeye çalışıyorlar. Boykot yaparak ne ben bir şey kazanırım, ne de sen yapmadın diye bir şey kaybedersin, sadece en azından tutumunuzu belli etmelisiniz, boykot etmeyeceksen yine etme de gidip İsrail'i de savunma, boykot edene de bok atma.
Bu bilinçsiz insanlara ne anlatsan boş gib

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Kürşad Hasgül
Kardeş cahil cahil konuşma git biraz tarih öğren her önüne gelen klavye delikanlısı oluyor

anlatsana tarihi biraz bana filistin bayrağınıda açıkla ? satılan topraklarıda açıkla lut kavminide açıkla senin yerin facebook burası değil kim bilir eline kitap bile almamışsındır ben şuanda 20 bin osmanlı askerini katleden filistinlileri boykot ediyorum kardeşim hadi işine.. Türk düşmanları sizi ...

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Kürşad Hasgül

ohh hocam bakıyorumda asus masus rdr x box herşeyi gömüyorsuuz yoksa sen itrailli misin ? haberlerde mossad ajanları yakalanmış onlardan birimisiniz yoksa ? belli zaaten

VioSensei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir
Sırma da mı israil destekçisiydi yoksa türk mü o? Kalanların ne olduğu belli de sırmayı hatırlayamadım.

Edit: Cevabı merak eden varsa, Coca-Cola satın almış sırmayı. Coca Colanın alt bir markası durumunda şuan.
savaşı bitiren hamle

ridvan k

80+ Bronze
anlatsana tarihi biraz bana filistin bayrağınıda açıkla ? satılan topraklarıda açıkla lut kavminide açıkla senin yerin facebook burası değil kim bilir eline kitap bile almamışsındır ben şuanda 20 bin osmanlı askerini katleden filistinlileri boykot ediyorum kardeşim hadi işine.. Türk düşmanları sizi ...
Dostum kaç yaşındasın sen?
Ne dediğini bilmeyen olarak baktığım zaman yaşın en fazla 14
Senin gibi bilinsizlere ne anlatsam faydası olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Kürşad Hasgül
aynen , cevap bulamadın değil mi tarih bilmez ilk okul terk klasik şaşırtmadı

xbox falan almasını biliyorsun ama orda bebekler ölüyor sen onlara destek veriyorsun yazık her yer israil olmuş

ridvan k

80+ Bronze
aynen , cevap bulamadın değil mi tarih bilmez ilk okul terk klasik şaşırtmadı

xbox falan almasını biliyorsun ama orda bebekler ölüyor sen onlara destek veriyorsun yazık her yer israil olmuş
Ne xbox dan bahsediyorsun kafan mı güzel senin

A_TURAN_A

80+ Bronze
Modlar hala bu konuyu neden kapamadı anlamış değilim, indirim fırsatından yazılı kavgaya döndü hala kapatmadılar konuyu.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,848
Üyeler
159,848
Son üye
by_muryum
Top Bottom