iPhone yurtdışı açıldı mı

Operatör falan da boş ya , btkyı aradım biz sıfırladık operatörler sinyal verecek diyor ama onlar da bilmiyor zaten . Seri ile falan da ilgisi yok benim 11 pro açıldı dün sabah , tamamen şansa işleyen bir sistem var malesef kapatmaya gelince 1 saat bile geçirmezler ama konu insanların hakkı olunca keyifleri nasıl isterse öyle oluyor bu ülkede her şey..

Telefonu kırıcam artık azzz kaldı yok mu bi haberr
1 saat önce yine görüştüm yine sistemsel yoğunluktan dolayı diye söylendi biraz konuşuncada işine gelmeyin telefonu açıp kapatın gelir dedi kısacası kestirip attı sürekli yaptığımı söylediğimde de tekrar deneyin dedi

1 saat önce yine görüştüm yine sistemsel yoğunluktan dolayı diye söylendi biraz konuşuncada işine gelmeyin telefonu açıp kapatın gelir dedi kısacası kestirip attı sürekli yaptığımı söylediğimde de tekrar deneyin dedi
yd ip alma düşüncem vardı bu konuyu gördüm artık öyle bir düşüncem kalmadı

benimde kapalı hala
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benimki bu sabah saat 9 gibi açıldı, kapatıp açmana gerek yok uyanınca uçak moduna alıp çıkardım şebeke geldi
senin telefon nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim şimdi açıldı 13 pro max cihazım vodafone

Son düzenleme:
Geri