2024 Honda HRV alınır mı ? 1.7M araba tavsiyesi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,571
1704651754814.png

Arkadaşlar Honda HRV alınır mı kesinlikle sıfır almayı planlıyorum arabamı sizce nasıl önerileriniz var mı ?

Ortalama kaç km yapıyorsun yıllık?

Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar Honda HRV alınır mı kesinlikle sıfır almayı planlıyorum arabamı sizce nasıl önerileriniz var mı ?
Araba kesinlikle alınmaz o parayı faiz e at çok iyi getirir sana düz hesap 1.750 ye aylık 70 bin tl faiz getiriyor üstüne bu ay gene faiz artacak 70 bin yerine aylık 85 filan alma imkanında olur zaten araç fiyatları düşecek tüm para sahipleri faizde

Araba kesinlikle alınmaz o parayı faiz e at çok iyi getirir sana düz hesap 1.750 ye aylık 70 bin TL faiz getiriyor üstüne bu ay gene faiz artacak 70 bin yerine aylık 85 filan alma imkanında olur zaten araç fiyatları düşecek tüm para sahipleri faizde
faiz e karşı biriyim hocam ben :(

Araba kesinlikle alınmaz o parayı faiz e at çok iyi getirir sana düz hesap 1.750 ye aylık 70 bin TL faiz getiriyor üstüne bu ay gene faiz artacak 70 bin yerine aylık 85 filan alma imkanında olur zaten araç fiyatları düşecek tüm para sahipleri faizde
o parayı sana veriyormu ki banka ? bu faizde banka para kazanmazken sana 1 yıl parayı bana mı ver diyecek cidden ?

faiz e karşı biriyim hocam ben :(
hocam bence istiyorsanız alın ama ben bu dönemde almazdım güvendiğiniz bir yatırım aracı varsa belki ona yatırıp paranızı arttırabilirsiniz. Ben şahsen minimuma düşürdüm harcamalarımı. Yatırım tavsiyesi değildir.

dostum ayık şuanda gir bak 1750 ye banka ne veriyor gör şuan insanlar faizde mal almıyorlar.
gör bak mı ? sen piyasayı bildiğine eminmisin ? banka herhalde öyle gösterecek adam müşteri istiyor sıcak para istiyor. ben asla faize girmem orası ayrı konu ama soranlardan edindiğim bilgi bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,072
Üyeler
187,286
Son üye
AnaksiAli
Geri