TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,571
Arkadaşlar Honda HRV alınır mı kesinlikle sıfır almayı planlıyorum arabamı sizce nasıl önerileriniz var mı ?
15 binOrtalama kaç km yapıyorsun yıllık?
hocam bende cupra formentor ile honda hrv arasında kaldımCUPRA Fiyat Listesi 2025 | Cupra Model Fiyatları 2025
CUPRA Formentor 2025, CUPRA Leon 2025 ve CUPRA Ateca 2025 modellerinin güncel fiyatlarına bu sayfamızdan ulaşabilirsin.www.cupraofficial.com.tr
Araba kesinlikle alınmaz o parayı faiz e at çok iyi getirir sana düz hesap 1.750 ye aylık 70 bin tl faiz getiriyor üstüne bu ay gene faiz artacak 70 bin yerine aylık 85 filan alma imkanında olur zaten araç fiyatları düşecek tüm para sahipleri faizdeAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar Honda HRV alınır mı kesinlikle sıfır almayı planlıyorum arabamı sizce nasıl önerileriniz var mı ?
faiz e karşı biriyim hocam benAraba kesinlikle alınmaz o parayı faiz e at çok iyi getirir sana düz hesap 1.750 ye aylık 70 bin TL faiz getiriyor üstüne bu ay gene faiz artacak 70 bin yerine aylık 85 filan alma imkanında olur zaten araç fiyatları düşecek tüm para sahipleri faizde
faiz e karşı biriyim hocam ben![]()
o parayı sana veriyormu ki banka ? bu faizde banka para kazanmazken sana 1 yıl parayı bana mı ver diyecek cidden ?Araba kesinlikle alınmaz o parayı faiz e at çok iyi getirir sana düz hesap 1.750 ye aylık 70 bin TL faiz getiriyor üstüne bu ay gene faiz artacak 70 bin yerine aylık 85 filan alma imkanında olur zaten araç fiyatları düşecek tüm para sahipleri faizde
gülme sebebiniz nedir acaba
hocam bence istiyorsanız alın ama ben bu dönemde almazdım güvendiğiniz bir yatırım aracı varsa belki ona yatırıp paranızı arttırabilirsiniz. Ben şahsen minimuma düşürdüm harcamalarımı. Yatırım tavsiyesi değildir.faiz e karşı biriyim hocam ben![]()
dostum ayık şuanda gir bak 1750 ye banka ne veriyor gör şuan insanlar faizde mal almıyorlar.o parayı sana veriyormu ki banka ? bu faizde banka para kazanmazken sana 1 yıl parayı bana mı ver diyecek cidden ?
aracanız hayırlı olsun diye attım.gülme sebebiniz nedir acaba
gör bak mı ? sen piyasayı bildiğine eminmisin ? banka herhalde öyle gösterecek adam müşteri istiyor sıcak para istiyor. ben asla faize girmem orası ayrı konu ama soranlardan edindiğim bilgi bu.dostum ayık şuanda gir bak 1750 ye banka ne veriyor gör şuan insanlar faizde mal almıyorlar.
HRV'yi bilmiyorum ama Cupra'nın arkası dar diyorlar onun harici Cupra da iyi araba.Alıntıyı görüntüle