Araba kesinlikle alınmaz o parayı faiz e at çok iyi getirir sana düz hesap 1.750 ye aylık 70 bin tl faiz getiriyor üstüne bu ay gene faiz artacak 70 bin yerine aylık 85 filan alma imkanında olur zaten araç fiyatları düşecek tüm para sahipleri faizde
Araba kesinlikle alınmaz o parayı faiz e at çok iyi getirir sana düz hesap 1.750 ye aylık 70 bin TL faiz getiriyor üstüne bu ay gene faiz artacak 70 bin yerine aylık 85 filan alma imkanında olur zaten araç fiyatları düşecek tüm para sahipleri faizde
Araba kesinlikle alınmaz o parayı faiz e at çok iyi getirir sana düz hesap 1.750 ye aylık 70 bin TL faiz getiriyor üstüne bu ay gene faiz artacak 70 bin yerine aylık 85 filan alma imkanında olur zaten araç fiyatları düşecek tüm para sahipleri faizde
hocam bence istiyorsanız alın ama ben bu dönemde almazdım güvendiğiniz bir yatırım aracı varsa belki ona yatırıp paranızı arttırabilirsiniz. Ben şahsen minimuma düşürdüm harcamalarımı. Yatırım tavsiyesi değildir.
gör bak mı ? sen piyasayı bildiğine eminmisin ? banka herhalde öyle gösterecek adam müşteri istiyor sıcak para istiyor. ben asla faize girmem orası ayrı konu ama soranlardan edindiğim bilgi bu.