Game Garaj PSU

Bundan sonra herkes everst alıyor F/P 80+
Frisby psu kullanan bir arkadaşım var 6 senedir sorunsuz kullanmakta. Patlayan psu da var fakat alan herkestemi patlıyor? ben tabikide almasını önermem çünkü patlama olayı çıktı ve diğer markalara göre daha ucuz bu yüzden de kalitesi tartışılır, fakat sırf bu marka ülkede satış yapmıyor diye böyle diyorsunuz. Ben kanıtlarla geldim siz neye dayanarak söylüyorsunuz?

O senin fikrin fakat artık bir kanıtınız yok :) sallamaya devam diyorsun yani bu PSU ya ? ben artık kanıtlarla geliyorum.
Post automatically merged:

AİGO türkiyede satış yapmıyor diye yok. Bu markalarında satış yapmadığı ülkeler var adamlar çıkıp c4 ülaa almayın mı diyor?
80+ psu kalitesini belirtmez. Aslında dolaylı yoldan belirtir .D
Bu ürünün sertifikası gerçek mi bak bakalım? Merak ettim benim pc şuan 2 core A9 9420 kasıyo :D

O senin fikrin fakat artık bir kanıtınız yok :) sallamaya devam diyorsun yani bu PSU ya ? ben artık kanıtlarla geliyorum
Hiç bi zaman sallamadım o PSU'ya
"BEN" orta-yüksek bütçeli insanlara onu alma derim sadece. Yine kendileri bilir.

80+ PSU kalitesini belirtmez. Aslında dolaylı yoldan belirtir .D
Bu ürünün sertifikası gerçek mi bak bakalım? Merak ettim benim PC şuan 2 core A9 9420 kasıyo :D
Gerçek.

Dünyanın en iyi F/P PSU su 750W 80 pilavz bornoz Rempeyc arkadaşlar çünkü 80+ bornoz
Sallamaya devam ette kimsenin gülmediğine eminim. (yoo güldükcüler geliyo)

O senin fikrin fakat artık bir kanıtınız yok :) sallamaya devam diyorsun yani bu PSU ya ? ben artık kanıtlarla geliyorum.

AİGO türkiyede satış yapmıyor diye yok. Bu markalarında satış yapmadığı ülkeler var adamlar çıkıp c4 ülaa almayın mı diyor?
Sallamak mı ? Arkadaş gayet düzgün açıklamış orta ve yüksek bütçede yakın fiyatta sistemlerde fsp cooler master kullanılabilirken neden bu psuyu/sistemi alalım?
Gamegaraj sponsorun falan herhalde arkadaşın demeye çalıştığını değil başka şeylerle konuşuyorsun

Hala diyorsunuz ki bu güç kaynakları sertifikalı olduğu için kaliteli.
Tekrar güldüm.
Ben kalitesiz demiyorum, korumaları hakkında bir malumatımız var mı? Yok.
Hangi korumalardan bahsediyorsun örnek ver onada bakacağım.

Sallamak mı ? Arkadaş gayet düzgün açıklamış orta ve yüksek bütçede yakın fiyatta sistemlerde fsp cooler master kullanılabilirken neden bu psuyu/sistemi alalım?
Gamegaraj sponsorun falan herhalde arkadaşın demeye çalıştığını değil başka şeylerle konuşuyorsun
Harbiden PSU'yu kendisi üretmiş gibi konuşuyor:D

Game garajdan sistem alıyorsan zaten psu çıkartılmıyor. İsteyen istediği yerden alsın. Game garajın tercih edilme nedeni ucuz fiyatları. Fakat sistem alacak arkadaşlara psu alınmaz diyip vazgeçiriyorlar. Neye göre alınmaz kardeşim? sen neyini biliyorsunda psu nun alınmaz diyorsun.

Geri