Super Serisinde Nvidia Dolandırıcılığı!

Nvidia tek elde Nvidia neden tek el diye soran yok. Anca eleştiri yapılıyor ya işte "Nvidia drivelreride son zaman sorunlı çıkıyor", "Nvidia ram cimriliği yapıyor." Sonuç Nvidia tek el. Nvidia fan boyu değilim zorunlu olarak aldım ama forumdakiler sanıyor ki herkes isteyerek Nvidia alıyor. Benim gibi Rx500 serisi kullanıp Watmanden ağzı yanan çok insan var. Sizin istisna olmanız durumu değiştirmiyor nefret ediyorum ben.
Benim ağzım yanmadı ama bende diyorumki şu kart üreticileri ile aralarındaki politikayı sıkılaştırsalar wattman sorunu ortadan kalkacaktır. Driver sorunlu olsa bile hata azalacaktır.

Vede amd kartlarda kaliteli güç kaynağı gerekli ben fsp 500w ile rx560 kullandım.

Zaten bana göre bu serisinin çıkması başlı başına bir hata ki hani adamlar sırf yeniden satış yapmak için %100 olan bi karta ti ekleyerek %105 ya da daha yukarı performans arttırıyorlar zaten bu ikisi arasında genellikle çok fark yok gidiyorlar birde bunun ortasına yeni kart çıkartıyorlar.
Aşırı gereksiz bir şey bu 40 super serisi hadi bak 2080 super serisi vardı 2080 superden sonra ti verdin çok iyi oldu ama bu aşırı gereksiz

Çoluk çocuk konu açınca böyle oluyor
Nvidia ciosu da gelmiş sen amd kart almayın nvidia daha iyi diyen eleman değil misin :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten bana göre bu serisinin çıkması başlı başına bir hata ki hani adamlar sırf yeniden satış yapmak için %100 olan bi karta ti ekleyerek %105 ya da daha yukarı performans arttırıyorlar zaten bu ikisi arasında genellikle çok fark yok gidiyorlar birde bunun ortasına yeni kart çıkartıyorlar.
Aşırı gereksiz bir şey bu 40 super serisi hadi bak 2080 super serisi vardı 2080 superden sonra ti verdin çok iyi oldu ama bu aşırı gereksiz
Tekel olmak böyle bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum son fotoğrafın gerçek olma ihmali yok. 4080 zaten 3000 serisindeki bütün gpu'lardan daha güçlü.
1704786222171.png

Erdem ne boş adamsın la sana aç bak dedik halen haha atıp ağlıyorsun.

Benim kafam karıştı 4080 ve 4080SUPER arasında ne fark var ?

• Beğen
Reaksiyonlar: BttB
Sence aradaki fiyat farkına değer mi?
Aradaki fiyat farkı derken RTX 4080 Super daha iyi olmasına rağmen 200$ daha ucuz. RTX 3080ti ile RTX 4080 e aynı demek doğru değil. Yeni çıkacak olan RTX 4080 super çok iyi bir kart. Daha Nvidia kartı kimseye göndermezken, bu adam nereden bulup da test etmiş. Bence konu kapanmalı. Gereksiz bir topic olmuş.

ya rakip yok ya piyasada amd bi kafa tutuyo gibi ama oda gibi işte intel desen zaten çöp a770 16gblık kart 3060 12gb rx 6600xt kadar anca güçlü yani rakibi olmayınca cıvıttı

Aradaki fiyat farkı derken RTX 4080 Super daha iyi olmasına rağmen 200$ daha ucuz. RTX 3080ti ile RTX 4080 e aynı demek doğru değil. Yeni çıkacak olan RTX 4080 super çok iyi bir kart. Daha Nvidia kartı kimseye göndermezken, bu adam nereden bulup da test etmiş. Bence konu kapanmalı. Gereksiz bir topic olmuş.
Super serisi tr de ucuz mu olacak sanıyorsun sen :D
Nvidia sunumu izlememişsin daha boş konuşma
1704786222171-png.624304

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,210
Üyeler
187,012
Son üye
Kadir25K