McDonald's Boykot Edilmeli mi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Biliyorsunuz Burger Crush oyunuyla McDonald's birsürü hediye ve indirim dağıtıyor. Bunlar sizce boykotun bozulması için bir oyun mu? Bu ödül ve kuponları kullanmamamız mı gerekir? Siz ne düşünüyorsunuz?

Boykot etmen bir şey değiştirmiyor yardımın dokunduğunu düşünüyorsan edebilirsin

Daha bugün donut aldım beleşe, dün 2 tane çubuk tatlı 4 tane tenders 1 tane beleş kola 30 TL'ye tavuk burger aldım.
Tek para ödediğim kısım burgerdi.
Bunu niye boykot edeyim şimdi, aynı kampanyayı bir Türk firma sağlasa onu kullanırdım.

Daha bugün donut aldım beleşe, dün 2 tane çubuk tatlı 4 tane tenders 1 tane beleş kola 30 TL'ye tavuk burger aldım.
Tek para ödediğim kısım burgerdi.
Bunu niye boykot edeyim şimdi, aynı kampanyayı bir Türk firma sağlasa onu kullanırdım.
Türk firma yapsa gönül rahatlığıyla hediyelerin yanına pahalı da bir menü alırdım ama yapan McDonald's olunca menüye para vermek doğru olur mu diye sorguluyorum. Ücretsiz olanlarda vir sorun görmüyorum ama sadece donut için de oraya kadar gitmem yani 😀

Burger king alayım diyorum da o da McDonald's ın 100TL ye verdiği menüyü 200TL ye satıyor bildiğin fırsatçılık yapıyor işte. En son tavuk dürüm alıp geçeceğim 😂

Bu oyunlar neredeyse yıllardır var boykotun bozulması ile ilgili bir şey yok arkadaşlar fazla hayal kurmayın.

Bayadır var o oyun, saçmalamaya gerek yok.

ben 2021de ilk uygulamayı indirdiğimde 7.5tlye ikili menü veriyordu bedava hamburger falan veriyordu şuan eskisi kadar teşvik edici değil uygulaması eskiden kesinlikle daha iyiydi ve baya uzun süredir var olan bir uygulama boykotu kırmak amacı taşıdığını sanmıyorum bu nedenle fakat tabi boykot etmek istiyorsanız kullanmayabilirsiniz ama asıl boykot uygulamayı indirip sadece bedava ürün yemek olur diye düşünüyorum :D

ben 2021de ilk uygulamayı indirdiğimde 7.5tlye ikili menü veriyordu bedava hamburger falan veriyordu şuan eskisi kadar teşvik edici değil uygulaması eskiden kesinlikle daha iyiydi ve baya uzun süredir var olan bir uygulama boykotu kırmak amacı taşıdığını sanmıyorum bu nedenle fakat tabi boykot etmek istiyorsanız kullanmayabilirsiniz ama asıl boykot uygulamayı indirip sadece bedava ürün yemek olur diye düşünüyorum :D
Bedava ürünleri denk gelirsem alıyorum yalan yok da yanına menü almadan da saçma oluyor yaptığım. İki tavuk parçası veya bir küçük patatesle doyulmuyor 😀

Bedava ürünleri denk gelirsem alıyorum yalan yok da yanına menü almadan da saçma oluyor yaptığım. İki tavuk parçası veya bir küçük patatesle doyulmuyor 😀
ben 4 tane hesapla alıyorum avmde dönerci var oradan doner alıp kolayı tatlıyı birde yancıları bedavaye getiriyorum mis gibi oluyor geçen kola vermişti 30tl masraftan kurtuldum

Biliyorsunuz Burger Crush oyunuyla McDonald's birsürü hediye ve indirim dağıtıyor. Bunlar sizce boykotun bozulması için bir oyun mu? Bu ödül ve kuponları kullanmamamız mı gerekir? Siz ne düşünüyorsunuz?
o oyun 1 yıldır bedava şeyler veriyor ama sen bilirsin :D

o oyun 1 yıldır bedava şeyler veriyor ama sen bilirsin :D
sadece 1yıl ? ben 2019da indirmişim şimdi baktım ta ozamandan beri bedava birşeyler alıyorum ki eskiden direk menü veriyordu şimdi tatlı falan veriyor

ben 4 tane hesapla alıyorum avmde dönerci var oradan doner alıp kolayı tatlıyı birde yancıları bedavaye getiriyorum mis gibi oluyor geçen kola vermişti 30tl masraftan kurtuldum
Mantıklı aslında. Oradan yancıları bedava alıp burgeri başka yerden alırım sadece baya uğraştırıcı olur.

Screenshot_20240112_172220_McDonald's.jpg

Meraktan soruyorum bunların gerçek fiyatı ne kadar cidden indirimli mi bunlar?

Geri