Kredi Kartı Limit sorunu

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
745
Arkadaşlar merhaba, Yapı Kredi bankası kullanıyorum aktif olarak limitim 27K limit dolu olduğu için ve ihtiyacım olduğu için limit arttırma talebinde bulunuyorum fakat gelir belgesi vs istiyor.

Uygulamada gezinirken bir şey farkettim 2. Kart çıkartırken Kart Onaylı Limiti 78K yazıyordu.

Şimdi ben 2. Kart çıkartırsam limit 78k mı olucak
2. Kartın limitimi 78k
2 Kartın toplam mı 78K olucak

Gelir belgesi vs ile uğraşmak istemiyorum yukarıdakilerden hangisi olur bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

Dostum bankalarda kredi kartı limitleri genellikle ortaktır. 2. Kartın limiti 78k olursa 1. kartın limiti de 78k olacaktır fakat hangi karttan harcama yaparsan yap diğerinden de limit düşecektir. Yani 2 kart 1 limit olarak bakabilirsin.

Arkadaşlar merhaba, Yapı Kredi bankası kullanıyorum aktif olarak limitim 27K limit dolu olduğu için ve ihtiyacım olduğu için limit arttırma talebinde bulunuyorum fakat gelir belgesi vs istiyor.

Uygulamada gezinirken bir şey farkettim 2. Kart çıkartırken Kart Onaylı Limiti 78K yazıyordu.

Şimdi ben 2. Kart çıkartırsam limit 78k mı olucak
2. Kartın limitimi 78k
2 Kartın toplam mı 78K olucak

Gelir belgesi vs ile uğraşmak istemiyorum yukarıdakilerden hangisi olur bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
Kredin puanın düşüktür o yüzden istiyor olabilirler ne iş yapıyorsun

Muhtemelen 2. kart onayı sırasında da gelir belgesi ister.

Kredin puanın düşüktür o yüzden istiyor olabilirler ne iş yapıyorsun

Kendi işlerimiz var orada çalışıyorum (Babamın)

Muhtemelen 2. kart onayı sırasında da gelir belgesi ister.

Hocam zaten "Onaylı Yeni Limit" diyor onay sırasında neden istesinki?

Screenshot_2023-08-23-07-30-07-623-edit_com.ykb.android.jpg

Başvurmu yaptım anında kabul edildi, belki başka arayan bir arkadaş olursa diye paylaşıyorum.

2 Kartın limiti farklı oluyor birinde 76.500 diğerinde 27.800 olarak ayrıldı.
Kart limiti ide başvurusuz direkt onayladı.

Dostum bankalarda kredi kartı limitleri genellikle ortaktır. 2. Kartın limiti 78k olursa 1. kartın limiti de 78k olacaktır fakat hangi karttan harcama yaparsan yap diğerinden de limit düşecektir. Yani 2 kart 1 limit olarak bakabilirsin.
yapı kredi o kadar bonkörmü

yapı kredi o kadar bonkörmü
Hocam genel değil direkt olarak öyledir. Hatta bu sistemin ismi LKS (limit kontrol sistemi)'dir. Her müşterinin toplam alabileceği kredi kartı limiti bellidir ve bankalar bu sisteme bakarak size kredi kartı limiti tanımlar. Senin alabileceğin toplam limit 100 bin TL olsun. A bankasında 70 bin TL limitli, B bankasında da 30 bin TL limitli kredi kartların olsun. Sen gidip C bankasından kredi kartı alamazsın veya hali hazırda mevcut olan kredi kartlarının limitini yükseltemezsin çünkü toplam limitini doldurmuşsundur.

Hocam genel değil direkt olarak öyledir. Hatta bu sistemin ismi LKS (limit kontrol sistemi)'dir. Her müşterinin toplam alabileceği kredi kartı limiti bellidir ve bankalar bu sisteme bakarak size kredi kartı limiti tanımlar. Senin alabileceğin toplam limit 100 bin TL olsun. A bankasında 70 bin TL limitli, B bankasında da 30 bin TL limitli kredi kartların olsun. Sen gidip C bankasından kredi kartı alamazsın veya hali hazırda mevcut olan kredi kartlarının limitini yükseltemezsin çünkü toplam limitini doldurmuşsundur.

Hocam konu ölü arkadaş hortlatmış.

Başvurmu yaptım anında kabul edildi, belki başka arayan bir arkadaş olursa diye paylaşıyorum.

2 Kartın limiti farklı oluyor birinde 76.500 diğerinde 27.800 olarak ayrıldı.
Kart limiti ide başvurusuz direkt onayladı.

İlk ay böyle idi sonradan düzeldi limit ortak oldu.

anladım biliyorum zaten ama benim daha yükselir 18 yaşındayım sicil temiz gelir var para girişçıkış var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya birde bişey soracam enpara kredi kartı onaylandı ama limitim sınırdaymış şimdi benim iş bankasında gözüken 60 k müşteri limiti toplam limitmi aga

Son düzenleme:
anladım biliyorum zaten ama benim daha yükselir 18 yaşındayım sicil temiz gelir var para girişçıkış var

ya birde bişey soracam enpara kredi kartı onaylandı ama limitim sınırdaymış şimdi benim iş bankasında gözüken 60 k müşteri limiti toplam limitmi aga

Müşteri limiti tüm bankaların sana toplam verebileceği maximum limit.

İş ile çok alakası yok hocam açıkçası tamamen harcamalarına bakıyor.
Örneğin ben öğrenciyim resmiyette çalışmıyorum(Sigorta cart curt) fakat 150k limit var toplamda.
Ama örneğin 2023 döngüm totalde 163K imiş o sebepten kredi limitim vsde yüksek.

Yani ben kredi kartını çok kullanıyorum o yüzden yüksek.

Geri