Dağ bisikleti önerileri

Yusufokt

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe 15-20k belki daha da çıkabilirim. 2. el de olur fark etmez ama manuel tek teker bunny hop merdiven tarama vs yapabileceğim mtb bisiklet önerir misiniz?

Fazla detay bilmem ama ben 15 gün önce decathlon aldım bisiklet. O kadar bütçen varsa tavsiye ederim. En azından bişey olduğunda muhattabın var. St540 aldım yışbaşında 4-5 lira zam geldi ama o kötü..

Fazla detay bilmem ama ben 15 gün önce decathlon aldım bisiklet. O kadar bütçen varsa tavsiye ederim. En azından bişey olduğunda muhattabın var. St540 aldım yışbaşında 4-5 lira zam geldi ama o kötü..
stoklarda yokki nasıl aldın

2.Elde custom bisikletler bulabilirsin. Maşası fox olan ya da diğer aksamları daha iyi olan. 0 Olarak ST540 ( Kadro Açısından Öneriyorum ) ya da Birazcık daha bütçe arttırıp ST530S ( Önerim her türlü bu ama bütçen sıkıntı ). ST530S, ST540'a göre senin istediklerini yapmak için tasarlanmış denilebilir. Fakat Decathlon, Her iki bisikletle de bu tarz hareketleri yapmanı önermiyor. Evet MTB, Dağ Bisikleti ama Topraktan falan gidebilmesi için yapılmış. Ekstrem durumlarla başa çıkabilir gibi bir vaatleri yok.

1 - 25 Merdiven tararım, 3 - 5 Metreden atlarım, param oldukça da bisiklete harcarım diyorsan Almışken tam alarak ST530S Almanı öneriyorum. İleride yapacağın ilk şey maşa ve orta amortisör değişimi olmalı. Rockshox ya da Fox takabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,950
Üyeler
187,750
Son üye
LinuxPengueni
Geri