ElbaNrosSS
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Evet ama bendeki 3 tane kablo su olacak resim attım aynısını nasıl bulabilirim?argb kontrolcü yümü diyorsun
Kral telefondan resim yüklenmiyor siteyetam boydan foto atarmısın böyle anlaması zor
Evetönünde ledmi var bu kapağın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bunu bimiyorum bani aşar ben gg
sağdaki büyük sata güç kablosu , diğer ikisi rgb, büyük kabloya psu dan bi sata kablosu getir bağla, diğerlerini anakarta uygun bi yere tak. ikisini bir mi bağlaman lazım yoksa birisini mi onu anlayamadım fotodan yalnız. birisi zincirleme bağlantı yapmak için fazladan soket olabilirKasadaki RGB leri kontrol eden kablo var resimdeki gibi adı nedir ve nasıl bulurum kasayı alırken kırılmış
Kablo
Ayn de kablonun adı ne alacam da kırık bendekiler RGB yanmıyor kablolar kırık olduğu içinsağdaki büyük sata güç kablosu , diğer ikisi rgb
Kral tr olsun yaşöyle bi şey lazım sanki, bi kontrol et linktekini uyar mı
bulamadım da bakıyım biraz dahaKral tr olsun ya
Şeyi yok 3 pin kasanın ön tarafına bağlanan rgb kontrol şeyi adını blm o yokhttps://www.amazon.com.tr/XMSJSIY-SATA-Adaptörü-Dağıtıcı-Bilgisayar/dp/B093ST9W5L/ref=sr_1_51?adgrpid=119618595483&hvadid=509781013867&hvdev=c&hvlocphy=9056877&hvnetw=g&hvqmt=b&hvrand=10018286159150800551&hvtargid=kwd-987662006297&hydadcr=5571_2236799&keywords=3+pin+rgb+çoklayıcı&qid=1705523083&sr=8-51
bi de bu var ama çok pahalıymış
bulamadım da bakıyım biraz daha
![]()
SATA Power To 4 Port Y 2 Pin Fan Çevirici PWM Çoklayıcı Splitter Fiyatları ve Özellikleri
SATA Power To 4 Port Y 2 Pin Fan Çevirici PWM Çoklayıcı Splitter en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Alfais 4596 Sata Power To Fan Çevirici 2 Port Y Pin PWM Çoklayıcı Splitter Fan Kablosu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Alfais 4596 Sata Power To Fan Çevirici 2 Port Y Pin PWM Çoklayıcı Splitter Fan Kablosu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Alfais 4596 Sata Power To Fan Çevirici 2 Port Y Pin PWM Çoklayıcı Splitter Fan Kablosu özelliklerini incele, 45,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yanlış anlamadıysam bunlar uyar heralde.![]()
SATA Power To 4 Port Y 2 Pin Fan Çevirici PWM Çoklayıcı Splitter Fiyatları ve Özellikleri
SATA Power To 4 Port Y 2 Pin Fan Çevirici PWM Çoklayıcı Splitter en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com