Gökberkk
80+
- Reaksiyon skoru
- 129
Amazon Tr satıcı bir de. Mağdur olmazsınız.teşekkür ederim steelseries'i iptal edip haste alıcam
Amazon Tr satıcı bir de. Mağdur olmazsınız.teşekkür ederim steelseries'i iptal edip haste alıcam
bence de tekrardan teşekkür ederimAmazon Tr satıcı bir de. Mağdur olmazsınız.
Rica ederim. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de aldım.bence de tekrardan teşekkür ederim
https://www.amazon.com.tr/MAMBASNAK...ix=pudding+keycap,electronics,120&sr=1-9&th=1 bunlara bakabilirsin çok fazla seçenek var.blitz wolf BW-KB3 klavyem var onun için hangi keycaps önerirsiniz
aldım ya haste'yi steelseries'i de iptal ettimHaste MCU'su çok kötü. Sensörden biraz feragat edip AJ099 alınabilir 800 TL'ye.
bu mouse yurtdısından geliyor ya kaç güne geliyorHaste MCU'su çok kötü. Sensörden biraz feragat edip AJ099 alınabilir 800 TL'ye.
7 gün civarında.aldım ya haste'yi steelseries'i de iptal ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu mouse yurtdısından geliyor ya kaç güne geliyor
haste cok mu kötü ya7 gün civarında.
Hocam sensör performansı konusunda aman aman fark eder mi sence mcu konusu? Kutu içeriğine kıyasla fiyatının çok iyi olduğunu düşünüyorum. Ortalama bir oyuncu için yeterli bence Haste.Haste MCU'su çok kötü. Sensörden biraz feragat edip AJ099 alınabilir 800 TL'ye.
Kankam benim için gösteriş istemiyorum hyper nasıl acaba malum biliyorsun blitz tuş kombini değişik
Hyper falan geç,Kankam benim için gösteriş istemiyorum hyper nasıl acaba malum biliyorsun blitz tuş kombini değişik
Yine fark eder ama haste'de kötü değil kullanılır yani.Hocam sensör performansı konusunda aman aman fark eder mi sence mcu konusu? Kutu içeriğine kıyasla fiyatının çok iyi olduğunu düşünüyorum. Ortalama bir oyuncu için yeterli bence Haste.
Değilhaste cok mu kötü ya
Hocam sensör performansı konusunda aman aman fark eder mi sence mcu konusu? Kutu içeriğine kıyasla fiyatının çok iyi olduğunu düşünüyorum. Ortalama bir oyuncu için yeterli bence Haste.
steelseries prime'dan iyi midir ?Hyper falan geç,
Yine fark eder ama haste'de kötü değil kullanılır yani.
Değil