Çözüldü✓ 550W yeterli olur mu?

hocam geldiğinde değiştireilirmiyiz ?
Yani paranın geri gelmesini beklememek için bu riski almaya değer mi bilemedim. Direkt iptal edersen belki erken iade olur. Şuan için tek çözüm yolu iptal edip farklı bir sistem almak. Sıkma canını vardır bi hayır. Farklı bir fırsat düşer belki.

Yani paranın geri gelmesini beklememek için bu riski almaya değer mi bilemedim. Direkt iptal edersen belki erken iade olur. Şuan için tek çözüm yolu iptal edip farklı bir sistem almak. Sıkma canını vardır bi hayır. Farklı bir fırsat düşer belki.
kartta para olmadığı için uğraşmak istemiyorum ben geldği zaman değiştiremezmiyim psuyu?

Siz ne kadar beklerseniz size o kadar zarar. Bakın şartlara, eğer edebilirseniz edin geçin; ama para 14 gün içinde gelir falan muhabbeti varsa yapabilecek bir şey yok. Ama ben bu yaz itopya'dan sistem aldım ve ilk taksit 1 ay sonra çekildi karttan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kartta para olmadığı için uğraşmak istemiyorum ben geldği zaman değiştiremezmiyim psuyu?
Değişir hocam, ama paranıza yazık olur.

Siz ne kadar beklerseniz size o kadar zarar. Bakın şartlara, eğer edebilirseniz edin geçin; ama para 14 gün içinde gelir falan muhabbeti varsa yapabilecek bir şey yok. Ama ben bu yaz itopya'dan sistem aldım ve ilk taksit 1 ay sonra çekildi karttan.

para iadesi yaptın mecbur yapacak bir şey yok gibi

sipariş verirken hangi kasa ile yapayım bu arada

para iadesi yaptın mecbur yapacak bir şey yok gibi

sipariş verirken hangi kasa ile yapayım bu arada
https://www.gaming.gen.tr/urun/3598...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bir değişiklik yapmayın.

Depolama olarak istediğinizi alabilirsiniz; kasa olarak zaten iki seçenek var biri xpg biri de bu vento, istediğinizi alın.

Ama bence bu ham hali iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,806
Üyeler
184,686
Son üye
Baldiback
Geri