Neler Yeni

Çözüldü✓ 550W yeterli olur mu?

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
hocam geldiğinde değiştireilirmiyiz ?
Yani paranın geri gelmesini beklememek için bu riski almaya değer mi bilemedim. Direkt iptal edersen belki erken iade olur. Şuan için tek çözüm yolu iptal edip farklı bir sistem almak. Sıkma canını vardır bi hayır. Farklı bir fırsat düşer belki.

eggmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Egemen Parlak
hocam geldiğinde değiştireilirmiyiz ?
Yahu güzel kardeşim değiştirirsin de sen bu kadar mı kazıklanmak istiyorsun? İade şartlarına bakın, eğer edebiliyorsanız iade edin. Ha ben etmem diyorsanız da banane kardeşim o zaman, kazıklanmış olursun.

kepçuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
musa enes sarı
Yani paranın geri gelmesini beklememek için bu riski almaya değer mi bilemedim. Direkt iptal edersen belki erken iade olur. Şuan için tek çözüm yolu iptal edip farklı bir sistem almak. Sıkma canını vardır bi hayır. Farklı bir fırsat düşer belki.
kartta para olmadığı için uğraşmak istemiyorum ben geldği zaman değiştiremezmiyim psuyu?

eggmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Egemen Parlak
Siz ne kadar beklerseniz size o kadar zarar. Bakın şartlara, eğer edebilirseniz edin geçin; ama para 14 gün içinde gelir falan muhabbeti varsa yapabilecek bir şey yok. Ama ben bu yaz itopya'dan sistem aldım ve ilk taksit 1 ay sonra çekildi karttan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kartta para olmadığı için uğraşmak istemiyorum ben geldği zaman değiştiremezmiyim psuyu?
Değişir hocam, ama paranıza yazık olur.

kepçuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
musa enes sarı
Siz ne kadar beklerseniz size o kadar zarar. Bakın şartlara, eğer edebilirseniz edin geçin; ama para 14 gün içinde gelir falan muhabbeti varsa yapabilecek bir şey yok. Ama ben bu yaz itopya'dan sistem aldım ve ilk taksit 1 ay sonra çekildi karttan.

para iadesi yaptın mecbur yapacak bir şey yok gibi

sipariş verirken hangi kasa ile yapayım bu arada

eggmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Egemen Parlak
para iadesi yaptın mecbur yapacak bir şey yok gibi

sipariş verirken hangi kasa ile yapayım bu arada
https://www.gaming.gen.tr/urun/3598...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bir değişiklik yapmayın.

Depolama olarak istediğinizi alabilirsiniz; kasa olarak zaten iki seçenek var biri xpg biri de bu vento, istediğinizi alın.

Ama bence bu ham hali iyi.

kepçuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
musa enes sarı
Top Bottom