Neler Yeni

650w +80 psu yeterli olur mu?

IPPON

80+
Reaksiyon skoru
2
İŞLEMCİ:
İNTEL CORE İ7 13700K

SIVI SOĞUTMA
ARTIC LIQUID FREEZER III 240

ANAKART:
MSI PRO H610M-E 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart

EKRAN KARTI:
MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 3X OC 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı

RAM:
Adata XPG 8GB 3200MHz DDR4 Single Kit Ram AX4U32008G16A-SR30

SSD:
ADATA Legend 750 500GB PCIe NVMe Okuma 3500MB – Yazma 3000MB M.2 SSD (ALEG-750-500GCS)

Bu sistem için 650W +80 Bronze psu yeterli olur mu?

bu siteden tüm bileşenlerini girerek kaç w güç tüketteceğini görebilirsin hesaplarken bileşnin max w değerinde hesaplıyor bilgin olsun yani göreceğin değerler bilgisayar full yükte çalıştığı zaman çıkan değerler olur.

bu siteden tüm bileşenlerini girerek kaç w güç tüketteceğini görebilirsin hesaplarken bileşnin max w değerinde hesaplıyor bilgin olsun yani göreceğin değerler bilgisayar full yükte çalıştığı zaman çıkan değerler olur.
teşekkür ederim hocam

yeterde sistemi yeni mi topluyosunuz elinizde mi

pahalı bir işlemci aslında geçerdiniz ama siz bilirsiniz
ileriki zamanlar da geçmeyi planlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı düşük kalmış sisteme göre
beni şu an idare ediyor ddr5 platformuna geçtiğimde ekran kartı+ram de dahil olacak yani baştan pc toplamam gerekicek o kadar büyük vir bütçem yok malesef, ileriki zamanlarda düşüneceğim bir konu

yeterde sistemi yeni mi topluyosunuz elinizde mi
cevabın için teşekkür ederim hocam zaten kesin yetiyorsa şu an sorun yok, önerilerin için teşekkür ederim

ileriki zamanlar da geçmeyi planlıyorum

beni şu an idare ediyor ddr5 platformuna geçtiğimde ekran kartı+ram de dahil olacak yani baştan pc toplamam gerekicek o kadar büyük vir bütçem yok malesef, ileriki zamanlarda düşüneceğim bir konu

cevabın için teşekkür ederim hocam zaten kesin yetiyorsa şu an sorun yok, önerilerin için teşekkür ederim
yeter hocam o konuda sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,028
Üyeler
173,294
Son üye
PATATEEES
Geri