Çözüldü✓ fullprogramlarindir.net güvenli mi?

Bugün driver booster indirdim Windows defender virüs olarak tanıdı es geçtim yükledim sanırım çoğu programında virüs var

Hiçbir crackli uygulama,yazılım güvenilir değildir. Bahsettiğin site de birilerinin kırdığı programları paylaşan bir site. Kısacası kimse sana indirdiğin uygulama hakkında güvenilirdir diyemez, diyene de itibar etme.

Hiçbir crackli uygulama,yazılım güvenilir değildir. Bahsettiğin site de birilerinin kırdığı programları paylaşan bir site. Kısacası kimse sana indirdiğin uygulama hakkında güvenilirdir diyemez, diyene de itibar etme.
e kral 150k tl nasıl vereyim bir uygulamaya
bu aralar herkes virüs kapanda maldır ben hep indiriyorum diyor ben de o yüzden dedim.

Crack li uygulamalar olduğu için virüs programları virüs olarak algılar.
Güvenilirlik konusunda bir şey diyemem sonuçta crack var işin içinde

e kral 150k TL nasıl vereyim bir uygulamaya
bu aralar herkes virüs kapanda maldır ben hep indiriyorum diyor ben de o yüzden dedim.
Vallahi aga ben de kullanıyorum crackli uygulama mecburiyetten ama ben kullanırken antivirüs uyarı verirse siliyorum direkt. Yani sana güvenilir değildir derken güvenli de olabilir diyorum ama kimse kesinlik veremez.

Uzun yıllardır programlar için o siteyi kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Antivirüs uyarı vereck tabi ki de cracklı uygulama sıkıntı yaşamazsın zaten bilindik yaygın uygulamalarda.

1 saat önce cyberpunk 2077 indirdim oradan güvenilir

Hem program hem oyun için sürekli kullandigim site

Çok önemli birisi değilseniz bir şey olmaz. Bende kullanıyorum, çoğu kişide kullanıyor. Şu ana kadar 1 defa bile hesabımda benden izinsiz işlem yapılmadı bundan dolayı, en azından benim gördüğüm kadarıyla. Kısacası kullanın gitsin, korsanı desteklemesem de her şeye para yetişmiyor maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,891
Üyeler
190,823
Son üye
erdemkardes
Geri