Memoli12345
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
Nvidia>AMD AĞLATamam sen dedin diye 1000 TL etmeyecek karta 3000 verip geleyim oohh biraz rahat edeyim
Nvidia>AMD AĞLATamam sen dedin diye 1000 TL etmeyecek karta 3000 verip geleyim oohh biraz rahat edeyim
Tamam kanka gidip ağlayayımNvidia>AMD AĞLA
Hojam 7900xtx var yayın açamaz mıyımNvidia>AMD AĞLA
4090>7900xtxTamam kanka gidip ağlayayımbi bitmediniz be şu forumdaki fanboycu tayfa
Bir zahmet dengi değil4090>7900xtx
yayınla açmayla alakam yoktur ama bence dene denemekten zarar gelmezSelam arkadaşlar
AMD ekran kartı ile yayın yapılır mı, aranızda AMD ekran kartı ile yayın yapan ve bir sıkıntı vs. yaşayan var mı?
İyi forumlar
7900xtx 30k olsa nolcakki rtx yok dlss yok rr yok hiç bişe yokBir zahmet dengi değil30k ya varsa 4090 onu alam
![]()
ahahah 3090 vardı dlss kullanmadım rtx kullanmadım ihtiyacım yokki7900xtx 30k olsa nolcakki rtx yok dlss yok rr yok hiç bişe yok
bencede sırf nvidia seviyorsun diye amd yi de kötülemek yanlış olur ben hiçbirini tutmuyorum hangisi iyiyse onu seçiyorum ama driver konusunda biraz haklılarTamam fanboyluğa devam
7000 serisi kart alman lazım 6000 serisinde yapılmaz.Selam arkadaşlar
AMD ekran kartı ile yayın yapılır mı, aranızda AMD ekran kartı ile yayın yapan ve bir sıkıntı vs. yaşayan var mı?
İyi forumlar
Driver konusu büyük ölçüde tamamlandı ama ikiside benim babamın firması değil olsada umrumda değil hangisi benim paramı hakkıyla veriyorsa onu alırımbencede sırf nvidia seviyorsun diye amd yi de kötülemek yanlış olur ben hiçbirini tutmuyorum hangisi iyiyse onu seçiyorum ama driver konusunda biraz haklılar
adam param yetmiyor diyorsa inat etmeye gerek yok (nokta) he amd driver ında sıkıntı varsa 30 k ya nvidia bakar7900xtx 30k olsa nolcakki rtx yok dlss yok rr yok hiç bişe yok