Zepett8
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 569
11K yanlış yazmışım kb.Hocam A34 ve M34 10k yı geçti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O zaman direkt Tecno Camon 20 Pro alabilir.Reis adam vergisiz alacakmış
11K yanlış yazmışım kb.Hocam A34 ve M34 10k yı geçti
O zaman direkt Tecno Camon 20 Pro alabilir.Reis adam vergisiz alacakmış
Çok öenmli değil orası sonuçta 9.501 tl olsa bile kabul etmiyorlar. Bana en mantıklısı Tecno camon 20 pro gibi geldi11K yanlış yazmışım kb.
Banada öyle geldi.Çok öenmli değil orası sonuçta 9.501 TL olsa bile kabul etmiyorlar. Bana en mantıklısı Tecno camon 20 pro gibi geldi
kral ellerine sağlık çok güzel yazmışsın ama başlıkta belirtmediğimden benim hatam ama vergisiz alacaktım onlarıda böyle değerlendirirsen çok sevinirimAnca bu bütçeye ikinci el güzel bir cihaz bulabilirsiniz.
Poco F3 Pro = Yazılımsal Güncelleme Alıyor / Ortalama 2. El 8000 TL / PUBG 60 FPS
Xiaomi Mi 11 = Yazılımsal Güncelleme Alıyor / Ortalama 2. El 9000 TL / PUBG 60 FPS / Not: Isınma yapabilir.
Poco X3 Pro = Yazılımsal Güncelleme Almıyor / Ortalama 2. El 4000-5000 TL / PUBG 60 FPS
Eğer sıfır bir telefon alıcaksanız en mantıklısı 10k ya Samsung A34 almak olur. 9000 TL’ye A34’den daha iyi bir cihaz alamazsınız. Not: Samsung A34 PUBG’de 60FPS veriyor.
bu markayı hiç duymadım ama nasıl ömür ve performans olarak
Son zamanlar da oldukça bilinen bir model olmaya başladı ,çin merkezli bir marka .Türkiye de üretiliyor 1-2 yıldır. Sorun olacağını sanmıyom. Fiyatına göre normal bir cihaz.kral ellerine sağlık çok güzel yazmışsın ama başlıkta belirtmediğimden benim hatam ama vergisiz alacaktım onlarıda böyle değerlendirirsen çok sevinirim
realme 10 nasıldır ustaSon zamanlar da oldukça bilinen bir model olmaya başladı ,çin merkezli bir marka .Türkiye de üretiliyor 1-2 yıldır. Sorun olacağını sanmıyom. Fiyatına göre normal bir cihaz.
Arada fark olsa bilinen bir marka isterseniz gm24 veya
bu model var. Ama satıcı nasıldır orasını bilmiyom. Tecnoyu tercih ederdim ben. Yt den araştırabilirsiniz. Fabrikasını gezmişti erdi özüağ
M34 öğrenci indirimli alınabilir.Aşırı sistem gereksinimi istemeyen oyunlar oynamıyorum (PUBG gibi oyunlar oynamıyorum) örnek vermem gerekirse kafam eserse tır sürmek ya da çok sistem gereksini mi istemeyen başlangıç seviyesi telefonların bile 30 fpsde açacağı oyunlar oynuyorum telefondan beklentim o tarz oyunları akıcı instagram youtubede akıcı olması erkran özelliklerinin iyi olması netlik ve 90 120hz gibi görüntü kalitesinin iyi olması çok fazla seyhat ve ev gibi dış ortamlarda bulunduğumdan şarj süresinin iyi gitmesi ve hızlı şarj olması kamerasının da orta olması (video 60 fps olursa sevinirim)
1 yıl daha eski sadece . İşlemci aynı geriye kalan özellikler de çok yakın. Tercih edebilirsiniz tasarımı hoşunuza gittiyse.realme 10 nasıldır usta
fiyatı arttı ,varsa ucuza link atsanız güzel olurM34 öğrenci indirimli alınabilir.
10 bin olmuş yapacak bir şey yok.1 yıl daha eski sadece . İşlemci aynı geriye kalan özellikler de çok yakın. Tercih edebilirsiniz tasarımı hoşunuza gittiyse.
fiyatı arttı ,varsa ucuza link atsanız güzel olur
Arkadaşın dediği gibi Tecno camon 20 pro veya dediğiniz gibi Realme 10 almanızı öneririm.kral ellerine sağlık çok güzel yazmışsın ama başlıkta belirtmediğimden benim hatam ama vergisiz alacaktım onlarıda böyle değerlendirirsen çok sevinirim