Evimde Altyapı yok diye gözüküyor

Lyrox1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
Merhaba iyi günler evimde ve binamda internet olmasına rağmen komşularında kullanmasına rağmen internet sağlayıcılarında sorgularttığım zaman altyapımı altyapınız yok diyor ne yapmalıyım boş port olmadığından mı alıyorum acaba bu hatayı aydınlatabilir misiniz?
Altyapı sorguları ekte

Ekler

• netspeed.PNG
    netspeed.PNG
    69.6 KB · Hit: 85
  • alt.PNG
    alt.PNG
    66.7 KB · Hit: 75
Merhaba iyi günler evimde ve binamda internet olmasına rağmen komşularında kullanmasına rağmen internet sağlayıcılarında sorgularttığım zaman altyapımı altyapınız yok diyor ne yapmalıyım boş port olmadığından mı alıyorum acaba bu hatayı aydınlatabilir misiniz?
Altyapı sorguları ekte
bu bizdede olmuştu türk telekomu arayıp sorun bina kaç yıllık ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en kötü süper box gibi taşınılabilir internet kullanırsın

bu bizdede olmuştu türk telekomu arayıp sorun bina kaç yıllık ki

en kötü süper box gibi taşınılabilir internet kullanırsın
Bina 30 40 yıllık eski bayağı şu an evde Türk Telekom kullanıyorum iptal ettireceğim başka telekoma geçeceğim artık bu fiyatları sıkmaya başladı son ödeme gününü kaçırmışım diye 200 TL faiz ödettirdiler.

Altyapı sorguları ekte
Yardım edebilecek varmı ?

Sakın iptal ettirme, aktif portunu kaybedersin. Taahhütün bittikten sonra , geçiş yaparsın. Bulunduğun bölgede boş port olmayabilir ya da sistemde gözükmeyebilir, hata olabilir.

Geri