Hangi̇ Laptop Alinir? 26k

yusufmc

80+
Reaksiyon skoru
36
Bütçe
26000
Arkadaşlar bu ikinci konu açışım kusura bakmayın. Yardımcı olursanız çok sevinirim ve masaüstü düşünmüyorum o yüzden dizüstü olarak öneriler olursa çok memnun olurum. Bütçeyi aşmayı düşünmüyorum bütçe şuan için sabit..

LENOVO LOQ
MSI BRAVO 15
Acer Nitro 5
Lenovo IdeaPad Gaming 3
Asus Tuf Gaming F15

Bu modeller dışında bildiğiniz F/P laptopu varsa seve seve dinlerim.
Şuan ben en iyisi Lenovo LOQ diye düşünüyorum özellikleri ve fiyatı şuan diğer modellere göre bence kat be kat daha iyi. Fakat sizlerinde önerisini almak isterim.

Dipnot; Oynamak istediğim oyunlar AAA oyunları değil ve eğer oynayacak olursamda en düşük/minimal grafiklerde oynamayı tercih ederim performans açısından. Bu yüzden RTX 3050 benim için şuan yeterli.

Öneriniz için teşekkür ederim bunuda listeme alıcam fakat yukarıda bahsettiğim modellerde güzel değil mi yani özellikle Lenovo LOQ ve MSI Bravo 15 modeli?
soğutma konusunda loq daha iyidir. msı o konuda iyi değil, bravo serisi için

3050 li sıfır bir cihaz alınması çok mantıksız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu ikinci konu açışım kusura bakmayın. Yardımcı olursanız çok sevinirim ve masaüstü düşünmüyorum o yüzden dizüstü olarak öneriler olursa çok memnun olurum. Bütçeyi aşmayı düşünmüyorum bütçe şuan için sabit..

LENOVO LOQ
MSI BRAVO 15
Acer Nitro 5
Lenovo IdeaPad Gaming 3
Asus Tuf Gaming F15

Şuan ben en iyisi Lenovo LOQ diye düşünüyorum özellikleri ve fiyatı şuan diğer modellere göre bence kat be kat daha iyi. Fakat sizlerinde önerisini almak isterim.

Dipnot; Oynamak istediğim oyunlar AAA oyunları değil ve eğer oynayacak olursamda en düşük/minimal grafiklerde oynamayı tercih ederim performans açısından. Bu yüzden RTX 3050 benim için şuan yeterli.

soğutma konusunda loq daha iyidir. msı o konuda iyi değil, bravo serisi için
Peki bu cihazlara zam gelirse yani bu iki iyi modele zam gelirse diğerlerini alma durumu olabilir onlar hakkında ne söyleyebilirsiniz?

Bu arada teşekkür ederim

LENOVO LOQ
MSI BRAVO 15
Acer Nitro 5
Lenovo IdeaPad Gaming 3
Asus Tuf Gaming F15

Önerim bundan yana olur, 13. nesil intel işlemcili.

3050 li sıfır bir cihaz alınması çok mantıksız
Neden hocam? YouTube da oyun testi videolarında beklediğim performansı veriyor cihazlar yani neden öyle dediniz?

LENOVO LOQ
MSI BRAVO 15
Acer Nitro 5
Lenovo IdeaPad Gaming 3
Asus Tuf Gaming F15

arkadaşın attığı 4050 bu fiyata en iyisi hemde 1 tb m2 ssd ile geliyor.Kesinlikle onu almalısın

Önerim bundan yana olur, 13. nesil intel işlemcili.
Teşekkürler hocam bunuda listeme ekliyorum o zaman. Fakat konu açıklamasında belirttiğim MSI Bravo 15 ve Lenovo LOQ modelleride iyi değiller mi? Yani alternatif olarak..

o paraya 2.el 3060lı cihaz alınır, bana göre 3050ye para verilmez yetersiz çünkü

bana göre alınır en kötü laptop bu olur

Hocam sizde haklısınız ama 2.el teknolojik alet almaya sıcak bakmıyorum ve görüp almak gerek böyle şeyleri..

arkadaşın attığı 4050 bu fiyata en iyisi hemde 1 tb m2 ssd ile geliyor.Kesinlikle onu almalısın
Aynen haklısınız bende şimdi görünce daha mantıklı geldi.

Teşekkürler hocam bunuda listeme ekliyorum o zaman. Fakat konu açıklamasında belirttiğim MSI Bravo 15 ve Lenovo LOQ modelleride iyi değiller mi? Yani alternatif olarak..

Hocam sizde haklısınız ama 2.el teknolojik alet almaya sıcak bakmıyorum ve görüp almak gerek böyle şeyleri..
attığım laptop dışında hiçbiri alınmaz haberin olsun

aynı cihazı atmış soulda zaten

attığım laptop dışında hiçbiri alınmaz haberin olsun

aynıo cihazı atmış soulda zaten
O kadar kesin yani? Peki teşekkürler.

Konuda yazılan modeller hakkında düşüncesini kimse yazmadı yani 2024 yılında 3050 de iş görür diye düşünüyorum yani yazdığım modeller 3050 6GB ve 85 ile 95 watt lık modeller. Bu kadar kesin konuşmanız biraz ilginç geldi(?)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,543
Üyeler
192,746
Son üye
SomeI
Geri