Oyun ya da bilgi tarzı kanallar ilgimi çekiyor görseldeki gibi. Önerisi olan var mı?
Alıntıyı görüntüle
japon hamza gezi videoları var çok sarıyor
----------------------------------------------
şeyma yolda oda gezi videosu çekiyor sarıyor
--------------------------------------------------
kafa tv kültür için çok güzel içerikleri var özellikle celal şengör ile ilber ortaylı
---------------------------------------------------------------------------------------
ege fitnes, testo taylan, gokalaf, talha kılıç, tuna tavus, testotaylan speciale, emin çapan , güray aydın, emre baş, furkan er, cbum, ramon dino,serdar aktolga, çoğunlukla youtube de spor videoları izliyorum ve çok zevk alıyorum spora ilgin var ise bakabilirsin
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
uras benlioğlu deneyimsel videoları var keyifli
-------------------------------------------------------
mendebur lemur , lemur iki hesabı var galiba kutu açma videoları güzel
---------------------------------------------------------------------------------
tepkikolik isminden anlaşılacağı gibi videolara yemeklere tepki veriyorlar
---------------------------------------------------------------------------------
ruhi çenet türk youtuberlar arasında gerçekten en başarılı insanlardan videoları çok çok iyi
---------------------------------------------------------------------------------------------------
barış özcan da aynı şekilde çok iyi içerikleri var
----------------------------------------------------
noluya ya videolar bakımından çok güldüren ve çok cana yakın insanlar ( adanalı dizisinde oynaması zaten 10-0 ilerde başlattı benim için )
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
murat soner dizi film eleştirmeni ve işini güzel yapıyor
-----------------------------------------------------------------
enis kirazoğluda oyun eleştirmeni ve fifa serisi var baya sarıyor
------------------------------------------------------------------------
arabalara ilgin varsa doğan kabak bir numaralı adres(bmw aşığı olarak bmw videolarını asla kaçırmam)(gereksiz bilgi, sahip olduğu araba benim hayalimdeki arabaydı bmw m5 cs)
--------------------------------------------------------
yazılıma ilgin var ise de can değer çok güzel bilgiler veriyor çok sıcak kanlı bir abimiz
----------------------------------------------------------------------------------------------
evrim ağacı çok güzel bilgiler veriyor genel kültür için çok iyi
-----------------------------------------------------------------------
hem gülüp hem düşünmek istiyorsan arkadaşım hoşgeldin bire bir
-----------------------------------------------------------------------------
twitch zaman geçirmiyorsan elraen, rr, wtcn gibi yayıncıların youtube de izliyebilirsin
---------------------------------------------------------------------------------------------
sosyal deneyleri seviyorsan sosyal terapi
-------------------------------------------------
enes aslanılı gezi videoları çok sarıyor bakmanı tavsiye ederim
------------------------------------------------------------------------
yazı baya uzun oldu şey gibi düşünmeyin bütün gün youtubeden çıkmayan veletler gibi değilim boş oldukça izlediğim kanalları sıraladım, iyi seyirler dilerim