Youtuber kanalı önerisi

affetmezz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,344
Oyun ya da bilgi tarzı kanallar ilgimi çekiyor görseldeki gibi. Önerisi olan var mı?

Ekran Alıntısı.PNG

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ahmett
Dost kayaoğlu

elraenn ben genelde youtube den izliyom yayın sıkıyo biraz

Oyunları oynayıp hikayeleştiren Batujoy önerebilirim yemek yerken iyi gidiyor

Oyun ya da bilgi tarzı kanallar ilgimi çekiyor görseldeki gibi. Önerisi olan var mı?

Alıntıyı görüntüle
japon hamza gezi videoları var çok sarıyor
----------------------------------------------
şeyma yolda oda gezi videosu çekiyor sarıyor
--------------------------------------------------
kafa tv kültür için çok güzel içerikleri var özellikle celal şengör ile ilber ortaylı
---------------------------------------------------------------------------------------
ege fitnes, testo taylan, gokalaf, talha kılıç, tuna tavus, testotaylan speciale, emin çapan , güray aydın, emre baş, furkan er, cbum, ramon dino,serdar aktolga, çoğunlukla youtube de spor videoları izliyorum ve çok zevk alıyorum spora ilgin var ise bakabilirsin
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
uras benlioğlu deneyimsel videoları var keyifli
-------------------------------------------------------
mendebur lemur , lemur iki hesabı var galiba kutu açma videoları güzel
---------------------------------------------------------------------------------
tepkikolik isminden anlaşılacağı gibi videolara yemeklere tepki veriyorlar
---------------------------------------------------------------------------------
ruhi çenet türk youtuberlar arasında gerçekten en başarılı insanlardan videoları çok çok iyi
---------------------------------------------------------------------------------------------------
barış özcan da aynı şekilde çok iyi içerikleri var
----------------------------------------------------
noluya ya videolar bakımından çok güldüren ve çok cana yakın insanlar ( adanalı dizisinde oynaması zaten 10-0 ilerde başlattı benim için )
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
murat soner dizi film eleştirmeni ve işini güzel yapıyor
-----------------------------------------------------------------
enis kirazoğluda oyun eleştirmeni ve fifa serisi var baya sarıyor
------------------------------------------------------------------------
arabalara ilgin varsa doğan kabak bir numaralı adres(bmw aşığı olarak bmw videolarını asla kaçırmam)(gereksiz bilgi, sahip olduğu araba benim hayalimdeki arabaydı bmw m5 cs)
--------------------------------------------------------
yazılıma ilgin var ise de can değer çok güzel bilgiler veriyor çok sıcak kanlı bir abimiz
----------------------------------------------------------------------------------------------
evrim ağacı çok güzel bilgiler veriyor genel kültür için çok iyi
-----------------------------------------------------------------------
hem gülüp hem düşünmek istiyorsan arkadaşım hoşgeldin bire bir
-----------------------------------------------------------------------------
twitch zaman geçirmiyorsan elraen, rr, wtcn gibi yayıncıların youtube de izliyebilirsin
---------------------------------------------------------------------------------------------
sosyal deneyleri seviyorsan sosyal terapi
-------------------------------------------------
enes aslanılı gezi videoları çok sarıyor bakmanı tavsiye ederim
------------------------------------------------------------------------
yazı baya uzun oldu şey gibi düşünmeyin bütün gün youtubeden çıkmayan veletler gibi değilim boş oldukça izlediğim kanalları sıraladım, iyi seyirler dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,668
Üyeler
197,728
Son üye
mimarcihan
Geri